Welkom bij Van Laere-Solar Constructs

Over ons


Solar Constructs is jouw partner in groene energie. Momenteel hebben we al meer dan 8000 tevreden klanten en 16 jaar ervaring op de teller. Onze producten zijn afkomstig van de beste materialen en naast een product/dienst bieden wij ook eerlijk en professioneel advies. U staat er dus niet alleen voor.

Wij werken met u samen van begin tot einde. Het begint met het professioneel advies, vervolgens de uitstekende service en uiteraard ook een excellente dienst na verkoop. Het zit tot in de puntjes goed! Onze experten zijn gespecialiseerd in het plaatsen van complete PV-systemen (fotovoltaïsch systeem of zonnepanelen) en bieden daarbij ook nog eens de beste kwaliteit.  

Aangezien wij groepsaankopen doen, kun je onze zonnepanelen aan de voordeligste prijs krijgen. Daarnaast zijn wij actief op de particuliere en professionele markt!

Wat installeren wij allemaal?

Twijfel niet langer en contacteer ons!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bent u die alsmaar stijgende energieprijzen niet beu en wordt het niet eens tijd om alternatieve energiebronnen te overwegen? Goed voor het milieu en op lange termijn ook goed voor uw portefeuille! In het algemeen neemt de vraag naar PV-systemen toe, dus waarom twijfelt u nog?

Wat maakt Solar Constructs nog beter? Het feit dat ze twee interessante partners hebben, namelijk Sunpower Premier en SolarPower. Deze twee bedrijven zorgen ervoor dat er sprake is van een nog betere service en dienst na verkoop! Bovendien is Solar Constructs Rescert gecertificeerd. Rescert staat voor ‘Renewable Energy Systems Certification’, wat betekent dat het bedrijf voldoet aan de normen voor EPB voor nieuwbouwwoningen!

Wat zijn de waarden van Solar Constructs? Het bedrijf streeft naar een eerlijke en snelle dienstverlening en wil dat u, op het einde van de dag, gewoonweg tevreden bent. Daarnaast willen ze uw droom waarmaken aan de hand van hun kennis, ervaring en passie. Hun sterk verantwoordelijkheidsgevoel zorgt ervoor dat u nooit met een teleurgesteld gevoel zult achterblijven.

Waar streven ze naar? Wat zijn hun doelstellingen?

 • Solar Constructs wil een open bedrijfscultuur met veel transparantie naar zowel de klanten als de werknemers toe. Daarnaast willen ze steeds up-to-date blijven wat betreft groene trends en marktevoluties.
 • Zelfontplooiing is van uiterst belang binnen Solar Constructs en het personeel krijgt dan ook verscheidene kansen om dit te doen a.d.h.v. verschillende opleidingen.
 • Door aan open communicatie te doen wil het bedrijf dat de klanten de betrokkenheid van het personeel meteen aanvoelen.
 • Tenslotte is hun aanbod een steeds aangepast antwoord op de steeds talrijker wordende milieubewuste klant. Er wordt aandachtig geluisterd naar uw verwachtingen!

Wenst u een offerte op maat van uw gebruik en uw budget? Heeft u liever advies? Alles kan! Aarzel niet om ons te contacteren en wij zorgen voor alles wat u nodig heeft, waaronder de aanvragen van de mogelijke premie’s, de technische keuring van uw installatie en de registratie bij de netwerkbeheerder.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Alex  B .

06/02/2021    Melle


Project : Zonnepanelen voor op een huis in Melle
Beoordeling : handelt volgens gemaakte afspraken
Niels  D .

10/12/2020    Gent


Project : Zonnepanelen voor op een huis in Gent
Beoordeling : Goede afspraken en goede uitleg ontvangen.
Walter  D .

23/10/2019    LAARNE


Project : Zonnepanelen te Laarna
Beoordeling : Zeer tevreden. De zonnepanelen werken reeds. Solar Constructs heeft ze geplaatst
Adres
Van Laere-Solar Constructs
Ambachtenlaan 2 
B-9080 Lochristi, Belgium
BTW: BE0568.828.685
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.