Welkom bij Steijvers

Over ons


Steijvers is al 20 jaar specialist in het verdelen en plaatsen van spanplafonds. Dit zijn betaalbare valse of verlaagde plafonds voor zowel nieuwbouw- als verbouwingsprojecten. Op die manier heeft u in geen tijd een prachtig en stijlvol plafond dat helemaal kan worden afgesteld op uw wensen. Uw droomplafond, op maat gemaakt? Met een spanplafond kan dat aan een zeer voordelige prijs!

Wij bieden 10 jaar garantie en plaatsen ook LED-verlichting. Bovendien kan u uw nieuwe plafond ook een persoonlijke toets geven door decoraties te laten plaatsen. Onze spanplafonds zijn in alle kleuren beschikbaar maar u kan ook gewoon voor een digitale print kiezen. Is uw spanplafond aan reparatie of onderhoud toe? Laat het ons weten en wij komen in geen tijd ter plaatse.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Wij bezorgen uw droomplafond voor een prikje! Wat u ook voor ogen heeft, met een spanplafond kan het.

Spanplafond

Wij leveren standaardspanplafonds maar ook speciale, waterbestendige spanplafonds die geschikt zijn in vochtige ruimtes. Of heeft u nood aan een plafond die voor de ideale akoestiek zorgt? Met onze spanplafonds kan het allemaal. Wij werken samen met het kwaliteitsmerk Newmat zodat u verzekerd ben van een duurzaam en perfect afgewerkt eindresultaat.

Verlichting

Nood aan verlichting in uw spanplafond? Dat is uiteraard geen probleem. U kan kiezen tussen LED strips en LED-spots.

Decoratie

Met een spanplafond heeft u enorm veel flexibiliteit qua design. Het wordt op uw maat gemaakt en u hebt de mogelijkheid uw spanplafond volledig te personaliseren. Met meer dan 200 kleuren beschikbaar heeft u keuze in overvloed. Heeft u toch nog andere voorkeuren? Akoestische designs met uw verlichting naar keuze kunnen ingewerkt worden op elk mogelijk design. U kan uw spanplafond laten bedrukken met een digitale print of een gepersonaliseerd foto. Keuze te over!

Installatie

Uw spanplafond is niet alleen zeer voordelig ten opzichte van het plaatsen of renoveren van een conventioneel plafond, u kan er ook veel sneller van genieten. Onze professionele installateurs plaatsen uw spanplafond doorgaans op één dag. Enkel in moeilijke ruimtes kan het net iets langer duren, maar u bent alleszins verzekerd van een hypersnelle installatie.

Onderhoud en reparatie

Spanplafonds zijn uitermate onderhoudsvriendelijk. Een schoonmaakbeurt met een alledaags huishoudmiddelen houdt uw spanplafond perfect schoon en is meer dan genoeg op vlak van onderhoud. Heeft uw spanplafond toch een grondigere onderhoudsbeurt of reparatie nodig? Dan kan u op ons rekenen. Wij lossen het probleem in geen tijd op!

Garantie

Bij Steijvers staan we garant voor kwaliteit, zowel op vlak van service als op vlak van materiaal. Onze samenwerking met het topmerk Newmat voor uw spanplafond alsook uw decoratie laat ons toe die garantie steeds te bieden. Newmat voldoet aan alle certificeringsvoorwaarden en biedt een garantie van wel 10 jaar (!) aan tegen het scheuren van de lasnaden.

Daarnaast staan bij u bij van A tot Z: bij de keuze van uw planplafond tot installatie en opvolging. Twijfel dus niet en vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Vanderhoydonc  W .

07/01/2021    Hechtel-Eksel


Project : Spanplafonds te Hechtel-Eksel
Beoordeling : /Hier heeft iemand met verbouwingen geen tijd voor, Sorry!
Stefan  W .

10/07/2019    Tessenderlo


Project : spanplafond voor een woning in Tessenderlo
Beoordeling :
Adres
Steijvers
Esserstraat 1 bus 3 
B-3640 Kinrooi, Belgium
BTW: BE0464.533.394
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.