Specialisten in Spouwmuurisolatie actief in provincie Antwerpen

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Spouwmuurisolatie in regio Antwerpen

Spouwmuurisolatie voor een woning in Geel
 Geel (Antwerpen)

Ik heb een open bebouwing en wens de gevels te bekleden. Liefst spouwmuurisolatie of bedekking die ook isoleert. De voorgevel is reeds vernieuwd.

Spouwmuurisolatie | Heist-Op-Den-Berg
 Heist-Op-Den-Berg (Antwerpen)

Wij hebben een vrijstaande woning van meer dan 30jaar oud. De buitengevels bestaan uit bakstenen en wij hebben wel degelijk een spouw. Het gaat om max. 100m² te behandelen. De exacte diepte van de spouw kennen we niet precies.

Spouwmuurisolatie in Ekeren
 Antwerpen (Antwerpen)

We zijn eigenaars van een vrijstaande woning uit 1981 en wensen onze spouwmuren te isoleren. De buitengevels zijn in oorspronkelijke staat. Het gaat om max. 100m² te behandelen oppervlakte. De exacte diepte van de spouw kennen we niet precies.

Spouwmuur (na-)isoleren in Turnhout
 Turnhout (Antwerpen)

Wij zijn een half open bebouwing van eind jaren 40 aan het renoveren. De vorige eigenaar verteld ons dat er ooit geïsoleerd via de spouwmuren. Hier is geen attest van, wel zien we dat er reeds gaten in de buitenmuur zijn. We vroegen ons af of het toch mogelijk is om deze spouwmuur opnieuw te isoleren zodat deze voldoet aan de normen van vandaag. Er is reeds een epc opgesteld met meer informatie die ik jullie kan bezorgen. Het gaat om een oppervlakte van 111m². |

Spouwmuurisolatie voor een oudere woning in Kasterlee
 Kasterlee (Antwerpen)

Graag hadden we offerte voor isoleren van de spouwmuur. We zijn niet zeker of deze reeds geïsoleerd is, we vermoeden van niet. Het betreft een vrijstaand huis van 1972.