Welkom bij SECURITY DYNAMICS

Over ons


Voel je je niet meer veilig bij je thuis of op de werkvloer en vind je het daarom wenselijk om dat veiligheidsgevoel opnieuw aan te scherpen? Dan doe je er goed aan om de deskundige hulp van SECURITY DYNAMICS in te schakelen!

Wij zijn namelijk gespecialiseerd in beveiliging en alarmen. Onze firma is gelegen in Kortrijk en we zijn werkzaam in de regio West-Vlaanderen. Door de jaren heen hebben we ons weten opwerken tot een betrouwbare en gerespecteerde kracht in de sector.

Bij SECURITY DYNAMICS hechten we veel belang aan de tevredenheid van de klant. We trachten altijd een zo goed mogelijke relatie te onderhouden met ons gehele cliënteel en hopen daarbij dat ze zich voor een lange periode van onze diensten willen verzekeren.

Omwille daarvan hebben we enkel mensen in dienst die de juiste opleiding gevolgd hebben en over een minimum aan ervaring kunnen beschikken.

Bovendien scholen we ons op regelmatige basis bij, zodat we steeds mee zijn met het reilen en zeilen in de branche en we vrijwel nooit voor onaangename verrassingen komen te staan.

Spreekt ons aanbod je zeker aan, maar zou je graag eerst nog wat verdere informatie bekomen? Twijfel in dat geval niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte.

Ons team van enthousiaste medewerkers zal alles in het werk stellen om je een oplossing aan te reiken die optimaal beantwoordt aan jouw persoonlijke wensen en noden.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij SECURITY DYNAMICS ligt de focus op beveiliging en alarmen. Bij al onze klussen gebruiken we materialen van de beste kwaliteit, werken we aan een strak tempo en hanteren we eerlijke tarieven.

De eerste dienst waarin we gespecialiseerd zijn, is die van beveiligingssystemen. Wees jezelf ervan bewust dat er dagelijks honderden inbraken plaatsvinden in België.

Neem het zekere voor het onzekere en laat je woning/bedrijf uitrusten met de nodige beveiligingsapparatuur in de vorm van een alarmsysteem, camerabewaking of een combinatie van beide.

Zo schrik je dieven af en geef je ze geen kans om met kostbare spullen aan de haal te gaan.

Een alarmsysteem werkt eveneens heel effectief tegen ongewenste bezoekers. Je bewaakt er niet alleen je eigendommen mee, maar ook de personen die nauw aan je hart liggen.

Bovendien hebben we systemen in de aanbieding die afgestemd zijn op ieders budget.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
SECURITY DYNAMICS
Beverlaai 5A 
B-8500 Kortrijk, Belgium
BTW: 0819468767
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.