Camerabewaking

Op zoek naar een bewakingscamera?

Met het stijgende onveiligheidsgevoel in onze maatschappij voldoet een klassiek alarmsysteem vaak niet meer. Bedrijven en particulieren kiezen meer en meer voor camerabewaking. Een videocamera maakt immers beelden met als belangrijk doel criminaliteit te voorkomen. Door camerabewaking kunnen pogingen tot inbraak, diefstal en vandalisme makkelijk worden opgespoord. De bewakingscamera's kunnen opgehangen worden op verschillende plaatsen waar overlast of criminaliteit kunnen voorkomen, zoals aan wegen, parkings van grote bedrijven, magazijnen, foyers, enzovoort. Met een observatiesysteem of bewakingscamera vast of mobiel kunnen beelden verzameld, verwerkt of bewaard worden om misdrijven of overlast te voorkomen, vast te stellen of op te sporen.

Met camerabewaking kunt u via 1 centraal systeem verschillende ruimtes direct opvolgen.

Offerteaanvraag voor camerabewaking

Bent u op zoek naar camerabewaking voor uw magazijn, parking, voordeur, foyer,...? Zou u graag uw eigendom beschermen tegen mogelijke inbraken, diefstal of vandalisme? Wij helpen u graag verder met het vinden van de juiste leveranciers in camerabewaking.

Vraag vandaag nog uw offerte aan en wij zorgen ervoor dat u in contact komt met verschillende leveranciers van bewakingscamera's. Geef ons mee wat u zoekt, zo kunnen onze leveranciers u een voorstel op maat maken. U kunt rustig deze voorstellen vergelijken en beslissen met wie u in zee wil gaan. Deze offertedienst is gratis en vrijblijvend voor de aanvrager.

Bewakingscamera's zijn de meest gekozen bewakingssystemen om diefstallen, inbraken en vandalisme op te sporen. Tijdens uw afwezigheid is dit het enige waar u op kunt terugvallen. Daarom is de kwaliteit en de installatie van camerabewaking erg belangrijk. Zo kunt u gemakkelijk achterhalen wie de dader is en wanneer de ongewenste activiteiten zich voorgedaan hebben. Camerabewaking geeft u een veilig gevoel. Bovendien is een bewakingscamera fiscaal voordelig voor bedrijven.

Offertes aanvragen
 Camerabewaking nodig?
Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Camerawetgeving


Op 9 maart 2018 is de meest recente versie van de Camerawet van kracht gegaan, deze wetgeving valt samen met de Europese GDPR wetgeving. In principe veranderd er niets aan de bestaande wetgeving. Indien u een camera wilt gebruiken als bewakingscamera in uw winkel moet u nog steeds een camerabewakings-pictogram aan de ingang van de bewaakte plaats hangen. Wat nieuw is, is dat het systeem kan aangevuld worden met een controlesysteem dat de beelden ook openbaar toont.
Wat ook nieuw is, is dat bij de plaatsing van de bewakingscamera dit moet aangegeven worden bijd e politiediensten, en dus niet meer bij de Comissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer. Deze aangift gebeurd normaal gesproken door de firma die de installatie van de camera doet.

Offertes aanvragen

Het pictogram voor camerabewaking is verplicht sinds 21/03/2007. Dit verandert niet door de nieuwe camerawetgeving van 9 maart 2018.