Camerabewaking

Op zoek naar een bewakingscamera?

Met het stijgende onveiligheidsgevoel in onze maatschappij voldoet een klassiek alarmsysteem vaak niet meer. Bedrijven en particulieren kiezen meer en meer voor camerabewaking. Een videocamera maakt immers beelden met als belangrijk doel criminaliteit te voorkomen. Door camerabewaking kunnen pogingen tot inbraak, diefstal en vandalisme makkelijk worden opgespoord. De bewakingscamera's kunnen opgehangen worden op verschillende plaatsen waar overlast of criminaliteit kunnen voorkomen, zoals aan wegen, parkings van grote bedrijven, magazijnen, foyers, enzovoort. Met een observatiesysteem of bewakingscamera vast of mobiel kunnen beelden verzameld, verwerkt of bewaard worden om misdrijven of overlast te voorkomen, vast te stellen of op te sporen.

Offerteaanvraag voor camerabewaking

Bent u op zoek naar camerabewaking voor uw magazijn, parking, voordeur, foyer,...? Zou u graag uw eigendom beschermen tegen mogelijke inbraken, diefstal of vandalisme? Wij helpen u graag verder met het vinden van de juiste leveranciers in camerabewaking.

Vraag vandaag nog uw offerte aan en wij zorgen ervoor dat u in contact komt met verschillende leveranciers van bewakingscamera's. Geef ons mee wat u zoekt, zo kunnen onze leveranciers u een voorstel op maat maken. U kunt rustig deze voorstellen vergelijken en beslissen met wie u in zee wil gaan. Deze offertedienst is gratis en vrijblijvend voor de aanvrager.

Bewakingscamera's zijn de meest gekozen bewakingssystemen om diefstallen, inbraken en vandalisme op te sporen. Tijdens uw afwezigheid is dit het enige waar u op kunt terugvallen. Daarom is de kwaliteit en de installatie van camerabewaking erg belangrijk. Zo kunt u gemakkelijk achterhalen wie de dader is en wanneer de ongewenste activiteiten zich voorgedaan hebben. Camerabewaking geeft u een veilig gevoel. Bovendien is een bewakingscamera fiscaal voordelig voor bedrijven.

 Camerabewaking nodig?
Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Lexicon van camerabewaking

  • Camerawet: Volgens de camerawet is een bewakingscamera een vast of mobiel observatiesysteem is met de bedoeling om misdrijven te voorkomen, vast te stellen of op te sporen. Daarnaast ook wanneer de bedoeling er uit bestaat om overlast te voorkomen, vast te stellen of op te sporen en om de openbare orde te handhaven. En wanneer deze camera bovendien ook voor deze voorgaande doelen beelden verzamelt, verwerkt of bewaart. Andere camera's, zoals een webcam op een marktplein bijvoorbeeld, moeten de voorschriften van de Privacywet naleven. De voorschriften ven de camerawet moeten nageleefd worden telkens wanneer er een bewakingscamera geplaatst wordt en gebruikt wordt en die een opdracht van bewaking en toezicht uitoefent.