Beveiligingssysteem

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Beveilig uw huis tegen inbraak

In België zijn er ongeveer 275 inbraken per dag en dit aantal stijgt enkel. U heeft geen enkele garantie meer dat uw bezittingen veilig zijn wanneer u thuis de deur achter u toe trekt. Een beveiligingssysteem kan een oplossing bieden.

Erkende installateurs
Vraag elke badkamerspecialist om een bezoek ter plaatse voor ze een offerte opstellen.

Alarmsystemen, bewegingsmelders, camerabewaking,...
Vraag steeds advies aan meerdere experts. Zo krijgt u verschillende meningen.

Gratis beveiligingsadvies
Vergelijk offertes van verschillende badkamer specialisten en vergelijk de details.
Offertes aanvragen

Offerteaanvraag beveiligingssysteem

Bent u op zoek naar een manier om uw thuis of uw eigendom te beveiligen? Bescherm uw eigendom tegen mogelijke inbraak wanneer u niet aanwezig bent. Wij helpen u zo snel mogelijk offertes te ontvangen van verschillende leveranciers in beveiligingssystemen.

Vul hierboven een aanvraag in en geef ons mee wat u zoekt. Wij zorgen ervoor dat de beste aanbieders van alarmsystemen u een voorstel op maat doen. Neem rustig de tijd om deze offertes te vergelijken en kies erna zelf met wie u verder wil gaan. Deze offertedienst is vrijblijvend en gratis voor de aanvrager.

3 minuten. Deze tijd heeft een inbreker nodig om uw eigendom te betreden. Een inbraak is dus zo gebeurd. Laat met een gerust hart al uw bezittingen achter en installeer een beveiligingssysteem.

Hoe kiest u een leverancier in beveiligingssystemen?

 • Een specialist is nodig om een beveiligingsysteem te plaatsen. Aangezien hij de "zwakke schakels" van uw woning kan analyseren, het risico kan berekenen van inbraak, u meedelen welke middelen er ingeschakeld kunnen worden om de "zwakke schakels" te laten verdwijnen en kan u helpen kiezen uit verschillende systemen.
 • De ruimte die u wilt beveiligen zal bepalen welk type beveiligingsysteem u best kiest. Er bestaan systemen zoals een draadloos alarmsysteem, een beveiligingsysteem met bewegingsdetector, een systeem met infraroodbeveiliging,...
 • Hou er rekening mee dat u zich best informeert over welke verplichtingen u heeft wanneer u een alarmsysteem plaatst. Vraag zeker meer informatie bij uw leverancier van beveiligingssystemen.

Welke factoren beïnvloeden de prijs?

 • Gaat u een beveiligingsysteem kopen of huren? Deze keuze is het belangrijkste element om de prijs te berekenen.
 • Wat is de duur van het huren? U kunt ook voor korte termijn een beveiligingsysteem huren. Dit is handig wanneer u een pand tijdelijk huurt.
 • U geniet van een fiscaal voordeel wanneer u als bedrijf of particulier investeert in een beveiligingsysteem.
  Offertes aanvragen

  Soorten beveiligingssytemen

  Een beveiligingssysteem bestaat uit alarmen en bewakingscamera's. Afhankelijk van het type beveiliging, zijn er een aantal opties mogelijk. U kunt opteren voor infraroodbeveiliging, een draadloos systeem, een alarmsysteem met blusfunctie, bewegingsmelders,... Om het meest geschikte model te kiezen, maakt u best gebruik van advies van een specialist. U kunt hun aanbod geheel vrijblijvend vergelijken wanneer u een aanvraag indient bij ons.

  • Camerabewaking: Voor bedrijven is een camerasysteem vaak de beste optie. Zo hebt u bewijs bij inbraak, maar ook bij diefstal door klanten of personeel. 
  • Goederenalarmsysteem: Een klassiek inbraaksysteem dat gebruikt wordt om misdrijven tegen goederen te voorkomen of vast te stellen. Een buitensirene, buitenlicht of meldsysteem is verplicht bij dit systeem.
  • Personenalarmsysteem: Een beveiligingsysteem dat gebruikt wordt om misdrijven tegen personen te voorkomen of vast te stellen. Een voorbeeld hiervan is een hold-up knop. Wanneer u deze knop gebruikt moet deze verplicht worden aangesloten bij een alarmcentrale. Deze centrale doet dan voor de gebruiker van dit alarmsysteem een aangifte.
  • Bewaking: Bewaking omvat alle soorten toezicht, zowel ter bescherming van goederen als van personen.

  Offertes aanvragen