Specialisten in Schilderwerken actief in provincie Oost-Vlaanderen

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Schilderwerken in regio Oost-Vlaanderen

Schilderwerken voor Gent
 Gent (Oost-Vlaanderen)

Schilderen van houten ramen en een deur in een iets lichtere bruine kleur, dus waarschijnlijk eerst licht schuren. Het gaat om 3 kleine ramen (1 m² raamoppervlak) en 3 grote ramen (2,5 m² raamoppervlak) en 1 deur.

Deze ramen bevinden zich op het gelijkvloers, de eerste en de tweede verdieping. De werken aan achtergevel zijn niet bereikbaar met een hoogtewerker. Er is een ladder beschikbaar of er kan gewoon langs binnen gewerkt worden.

Schilderwerken in Nevele
 Nevele (Oost-Vlaanderen)

Het betreft een appartement op het gelijkvloers. Het staat momenteel leeg en is klaar om geschilderd te worden.
Indien nodig kan het bezocht worden of kunnen er een plan en foto's doorgestuurd worden. De verhuis is voorzien in juli.

Ramen en deuren schilderen | bel-etage in Lede
 Lede (Oost-Vlaanderen)

Schilderen van ramen en deuren, dus buitenschrijnwerkerij, van een gesloten bebouwing. Het gaat om een bel-etage. Het zijn in totaal 7 ramen en 2 deuren met een oppervlakte van ongeveer 50 m².

Schilderwerken na waterlek | Melle
 Melle (Oost-Vlaanderen)

We hebben een probleem gehad met een waterlek op zolder. Er zouden een drietal kamers opnieuw geverfd worden, zowel de muren als de plafonds.

Schilderwerken voor een woning in Gent
 Gent (Oost-Vlaanderen)

Er is waterschade geweest in mijn badkamer. De muur heeft nu kunnen uitdrogen gedurende 6 maand. Deze dient nu behandeld en geschilderd te worden. De muur(2,5 x 2,5) dient afgeschuurd te worden aangezien deze beetje afschilfert. De gehele badkamer beslaat aan beschilderde oppervlakte ongeveer 22 vierkante meter (schatting!). Witte verf!