Specialisten in Schilderwerken actief in provincie Limburg

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Schilderwerken in regio Limburg

Schilderwerken voor jeugdlokalen in Heusden-Zolder
 Heusden-Zolder (Limburg)

Vzw De Schom zoekt een schilder die de polyvalente zaal van de jeugdlokalen in Heusden een nieuw kleurtje kan komen geven. Het betreft een zaal met een hoog plafond (ongeveer 4 m). De wanden zijn gemaakt van gladde snelbouwpanelen (houtvezel). Zowel de wanden als het plafond moeten geverfd worden. Bijkomend zijn er een aanzienlijk aantal vaste gemonteerde buizen tegen de wanden (elektriciteit en verwarming). Deze moeten ook mee geverfd worden. Het gaat om een oppervlakte van 210 m².

Buitenmuren wit schilderen | Lommel
 Lommel (Limburg)

Ik zoek een schilder om de buitenmuren wit te schilderen. Het gaat om een nieuwe buitenmuur van de garage (78 m2) en de bestaande woning (174 m2) opfrissen, allemaal op het gelijkvloers. Dit is een woning van de jaren 70. De woning is vroeger reeds geschilderd geweest.

Schilder gezocht in regio Genk
 Genk (Limburg)

Ik zoek iemand voor de kozijnen te schilderen. Dit zijn zo'n 13 stuks waarvan twee kleine ramen.

Schilderwerken Sint-Tuiden
 Sint-Truiden (Limburg)

Door waterinsijpeling via het dak zijn de muren en het plafond nat geworden in de inkomhal en de slaapkamer van mijn appartement. De verzekering van het gebouw betaalt de schade. Bouwjaar van het gebouw is 1968. De waterschade zelf dateert van vorig jaar.