Welkom bij SBcon

Over ons


Wilt u de perfecte overkapping voor uw terras? Welke stijl u ook verkiest, bij SBcon leveren en plaatsen we een prachtige terrasoverkapping of veranda die voldoet aan uw eisen. U kan kiezen tussen verschillende materialen zoals aluminium of hout. U kan ook kiezen voor een prachtige glasschuifwand met een heerlijk moderne look.

Bij SBcon kan je rekenen op een professionele installatie van uw terrasoverkapping. Dankzij onze expertise kunnen wij alles snel en naadloos afwerken.

Gelegen in Wervik, zijn we actief in West-Vlaanderen en Henegouwen. Aarzel dus niet en vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Aluminium overkappingen, houten overkappingen of glasschuifwanden, bij ons kan het allemaal. Wij werken enkel met kwaliteitsvol materiaal en gaan daarom gericht op zoek naar de beste overkappingen om u aan te bieden. Zo bent u verzekerd van de kwaliteit die u in huis haalt.

  • Onze aluminium en houten overkappingen zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook volledig aanpasbaar aan uw noden. U kan kiezen tussen extra stevige modellen of lichtere modellen die meer flexibiliteit bieden, elk in verschillende stijlen.

    Zo zijn er zeer open overkappingen die een zeer moderne look geven en meer gesloten modellen die u meer comfort geven tijdens de hitte in de zomer. Bovendien bestaat elk model in verschillende kleuren.

  • Wil u een heel jaar lang van uw tuin en terras kunnen genieten, zowel in de zomer als in de winter? Met een stijlvolle glasschuifwand maak je van jouw veranda in een handomdraai een open terras. Zo kan je in de warmte van je tuin genieten wanneer het buiten koel is, en zit je in een wip in een open ruimte voor in een fris briesje in de zomer.

    Steeds ben je afgeschermd van de weersomstandigheden in het regenachtige België. Geniet van een flexibele terrasoverkapping met een prachtige look met onze glasschuifwanden!

Bent u benieuwd naar welke oplossingen wij u kunnen aanbieden voor een prachtig en praktisch terras? Vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan en kom alles te weten over ons aanbod!

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit




Adres
SBcon
Kruisekestraat 169
8940 Wervik, België
BTW: BE0830293373
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .