Welkom bij Rs-Sanitechnics

Over ons


RS Sanitechnics is op vele markten thuis. U kunt bij ons terecht voor de perfecte installatie van alles wat met sanitair te maken heeft, voor de plaatsing en het onderhoud van uw centrale verwarming en voor airco- en ventilatiesystemen. Ook de bouw of renovatie van uw badkamer neemt RS Sanitechnics graag voor haar rekening.

Daarnaast leveren wij apparatuur om groene energie mee op te wekken, waaronder warmtepompen, warmtepompboilers en zonneboilers. Zo kan u wel tot 40% besparen!

RS Sanitechnics is een bedrijf uit Brakel die u betrouwbare en kwalitatieve installaties en producten verzekert. Onze werknemers hebben meer dan 25 jaar ervaring en staan 24/7 tot uw dienst! Daarnaast zijn wij ook steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes wat betreft innovatieve oplossingen, technieken en systemen. De kwaliteit is dus op en top. Twijfel niet langer en contacteer ons!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


 • Op sanitair vlak zorgt Rs-Sanitechnics voor een totaalpakket. Moet u leidingen installeren of herstellen? Betegeling plaatsen? Wilt u een volledig nieuwe badkamer of moet u de douches en de toiletten renoveren? Geen probleem, want Rs-Sanitechnics zorgt ervoor. Op welke manieren onderscheidt dit bedrijf zich dan? Dankzij de duidelijke afspraken over de termijn van werkzaamheden en de uiterlijke opleverdatum zullen er voor u geen ongemakken meer plaatsvinden! Ook achteraf kan u voor kleine problemen nog steeds bij hun terecht, zoals een lekkende kraan of een defecte badkamerinstallatie.
 • Voor uw centrale verwarming, daarentegen, kiezen ze voor de beste merken, waaronder Viessmann, Buderus, Bulex, … Daarnaast maken ze gebruik van aardgas, propaan of mazout. U krijgt professioneel advies, een uitgebreid ontwerp en uiteindelijk ook een berekening, zodat u van in het begin exact weet hoeveel het u zal kosten. Ook het onderhoud nemen zij voor hun rekening!
 • Ventilatie plaatsen is tegenwoordig van uiterst belang en dit bedrijf installeert met veel plezier de juiste ventilatie voor uw woonruimte! Bij nieuwbouwwoningen is het tegenwoordig zelfs verplicht. Om het binnenklimaat in uw woning optimaal te houden, is een ventilatiesysteem een vereiste. Ze beschikken over de juiste technische kennis en ervaring om te zorgen voor een optimaal resultaat. Weet u niet welke optie het best bij u en bij uw woning past? Geen zorgen, want ook voor advies kan u terecht bij Rs-Sanitechnics!
 • Tenslotte zorgt het bedrijf ook voor de installatie van de duurzame en nieuwe energietechnieken zonneboilers, warmtepompen en warmtepompboilers. Wat is hier zo voordelig aan? Ze zorgen voor een beperkte energieverspilling, ze zijn goed voor het milieu en het is tenslotte een duurzame investering! U heeft dus de mogelijkheid om uw investering binnen enkele jaren terug te verdienen.

Als u kiest voor Rs-Sanitechnics, kiest u voor kwaliteitsvolle, duurzame en innovatieve producten. Daarnaast verwent u zichzelf met een professionele, persoonlijke en directe service. Redenen genoeg om ons meteen te contacteren, toch?

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Noël  D .

21/08/2018    Sint Martens Latem


Project : Warmtepomp voor een woning in sint-Martens-Latem
Beoordeling : wel afspraak, maar nog geen prijsofferte. ook prijsofferte gevraagd voor zonnepanelen. no...
(Lees verder)
Adres
Rs-Sanitechnics
St-Ursmarsstraat  3
9660 Brakel, Belgium
BTW: BE.0843.060.751
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.