Specialisten in Pleisterwerken, stukadoors actief in provincie Antwerpen

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Pleisterwerken, stukadoors in regio Antwerpen

Pleisterwerken in de kelder | Deurne
 Antwerpen (Antwerpen)

Door jarenlang vocht insijpeling van een kapotte afvoerbuis bij de buren is de muur in de kelder en de kruipruimte aangetast. Het lek bij de buren is ondertussen hersteld.
Een stuk muur in de kelder dient opnieuw bezet te worden.
Bij de muur in de kruipruimte is het voegsel tussen de bakstenen weg en dient dit opnieuw gevoegd te worden en/of bezet met cement.

Pleisterwerk renoveren - Turnhout
 Turnhout (Antwerpen)

Graag het pleisterwerk in onze woning renoveren. Er zijn binnen stukken van muren die behandeld zijn voor vocht en ook een stuk dat nieuw bepleisterd moet worden. De plafonds zijn nog ok op een paar kleine stukken na waar een soort gordijnkast hing die wordt nu weggedaan. Buiten graag de volledige gevel bepleisteren en groenwerend maken.

plesiterwerken in traphal en badkamer te Itegem
 Itegem (Antwerpen)

Graag willen we een offerte voor het renoveren van onze traphal en de badkamer op de eerste verdieping. In de badkamer dienen de bestaande tegels weggekapt te worden. De houten lambrisering aan de trap moet ook weggebroken worden en de wanden moeten nagekeken worden op loszittende delen en eventueel hersteld worden met nieuw pleisterwerk.

Pleisterwerken na lek in Brecht
 Brecht (Antwerpen)

Er is een lek geweest in het kraanwerk van de douche en de aangrenzende muren in de living, slaapkamer en wasplaats. Samen gaat het om +/- 20m² vochtige muren die opnieuw bepleisterd en geschilderd moeten worden. Er is door de lekzoekfirma ook een gat gekapt in de muur van de living om het lek te detecteren.