Welkom bij Plein Construct

Over ons


Plein Construct is gespecialiseerd in algemene schrijnwerkerij. Het bedrijf helpt u verder met ramen, voordeuren, brandwerende veiligheidsdeuren, steellook binnendeuren en wanden, garagepoorten, venstertabletten, raam- en muurdecoratie... We begeleiden zelfs totaalrenovaties. Dit doen we volledig met Belgische producten.

Onze dienst Plein Coating zorgt voor het herlakken van bestaande deuren, ramen en poorten. Dit is de ideale manier om uw woning opnieuw te laten stralen, zonder dat er werken aan te pas komen. Deze dienst komt ter plaatse herlakken. We zijn actief in heel Vlaanderen.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Ramen en deuren

Plein Construct voorziet verschillende soorten ramen en deuren in aluminium, hout of pvc.

 • Pvc is zeer budgetvriendelijk en makkelijk te onderhouden. Je kan het simpelweg schoonmaken met een sopje en een spons. Pvc wordt versterkt met staal, wat het materiaal veiliger maakt. Bovendien heeft het materiaal een lange levensduur, het kan niet rotten. Ten slotte is het 100% kleurvast en goed recycleerbaar.
 • Aluminium is duurder dan pvc door de hogere grondstofkosten. Je aluminium raam of deur elk kwartaal eens afwassen met lauw water is voldoende. Ook dit materiaal rot niet. Herstellingen uitvoeren bij aluminium vergt iets meer moeite dan bij pvc. Er is een breed assortiment aan kleuren, maar na 15 jaar zal je kleine kleurverschillen opmerken.
 • Verschillende houtsoorten zijn goedkoper dan aluminium. Hout moet echter worden beschermd tegen schimmels en insecten. Voor de rest is het makkelijk te onderhouden. Bij goed onderhoud zal je pas na 8 tot 10 jaar moeten herschilderen. Hout is een sterk materiaal, sterker dan aluminium.

Naast de plaatsing van ramen en deuren, zorgt onze dienst Plein Coating voor het herlakken van bestaande deuren, ramen en poorten op de werf zelf.

Ook kan je bij ons terecht voor de plaatsing van venstertabletten, vliegenramen en rolluiken. Venstertabletten zijn duurzaam en slijtvast en geven je ramen een mooie uitstraling. Schuifdeuren die je beschermen tegen vliegen en andere insecten, vind je ook in ons assortiment.

Garagepoorten

Naast klassiekere garagepoorten, installeren we ook sectionaalpoorten. De sectionaalpoort is veiliger dan een klassieke poort en bespaart je plaats. De poort bestaat uit afzonderlijke elementen – secties – die aan elkaar bevestigd worden met scharnieren. Dankzij die secties kan de poort verticaal onder het plafond schuiven. Je hebt dus geen extra zwenkruimte nodig om je poort te kunnen openen. Hierdoor is er plaats om een tweede voertuig te parkeren.

Ook wordt het verkeer niet gehinderd met deze poort. Grenst je garage aan de straat, dan is een sectionaalpoort de ideale oplossing voor jou. Heb je een bestelwagen, dan kies je best voor elektrische aandrijving. Je beschikt dan over de volledige doorrijhoogte die geschikt is voor hogere voertuigen. Naast de praktische voordelen van een sectionaalpoort, zorgt de afwerking voor een moderne uitstraling.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

 S .

15/01/2021    Reet


Project : ramen te 2840
Beoordeling : Stiptheid en duidelijkheid
Dionyse  D .

30/10/2019    Steenhuffel


Project : Ramen voor een huis in Londerzeel
Beoordeling :
Nadia  V .

23/10/2019    Mechelen


Project : Ramen voor een huis in Mechelen
Beoordeling : Te weinig uitleg/informatie. Nog geen toonzaal.
Maria  B .

23/10/2019    Herselt


Project : Garagepoort voor een huis in Herselt
Beoordeling :
Adres
Plein Construct
Potaardestraat 70 unit 7 
B-2845 Niel, Belgium
BTW: BE.0726.570.481
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.