Welkom S.I.R.

Over ons


Special Industrial Repair NV (kortweg SIR) uit Wijnegem is een autoriteit in de behandeling van opstijgend vocht. Door de jaren heen zijn we bij SIR uitgegroeid tot de belangrijkste vochtbestrijder in  de omgeving van Wijnegem, werkzaam in de provincie Antwerpen en Limburg.

Opstijgend vocht behandelen vereist vakkennis. Daarom worden we bij SIR opgeleid tot experts in vochtbestrijding. We combineren ervaring met de nieuwste technieken. Zo garandeert SIR een uitstekend resultaat en een definitieve oplossing voor uw vochtprobleem.

We staan altijd klaar om u professioneel advies te geven over de behandeling van opstijgend vocht. Vanaf het eerste contact tot en met de behandeling staan we voor u klaar. We stellen een vochtdiagnose en doen op basis daarvan gerichte aanbevelingen. Vervolgens werken we een gratis en vrijblijvende offerte uit op uw maat! 


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Ieder soort vochtprobleem vereist een specifieke aanpak. Wij werken voor u oplossingen uit die op maat gemaakt zijn voor uw probleem.

Opstijgend vocht

Opstijgend vocht in huis is een veelvoorkomend probleem. De muren in uw woning nemen grondvocht op als gevolg van slecht werkende vochtwering van uw woning. Op basis van uw specifieke noden kunnen we dan uw vochtige muren inucteren met een vochtwerende gel of kiezen we samen voor arbeidsintensievere mogelijkheden (zoals een vochtwerende laag onder uw muren plaatsen of keramische kokers plaatsen in uw muren om ventilatie en verdamping van vocht in uw muren mogelijk te maken).

Doorslaand vocht

Na verloop van tijd, als gevolg van slijtage, kan gevelmateriaal poreus worden. De muren absorberen dan vocht in plaats van deze af te stoten en binnen de kortste keren heb u vochtplekken op u buitenmuren en niet veel later op u binnenmuren.

Er bestaan verschillende mogelijkheden om doorslaand vocht tegen te gaan. u gevel of buitenmuur impregneren met een vochtwerende beschermlaag of deze met vochtwerende verf aanpakken is een handige oplossingen. U kan ook kiezen voor nieuwe gevelbekleding, ideaal voor een nieuwe look alsook voor extra isolatie toe te voegen aan uw buitenmuur.

Condensatievocht

Last van vochtplekken in uw keuken of in uw badkamer? Dan heb u waarschijnlijk last van condensatievocht. Condensatievocht veroorzaakt vochtige plekken in kamers waar vochtige lucht aanwezig is en deze niet goed wordt afgevoerd. U kan dan kiezen voor een beter ventilatiesysteem of voor isolatiewerken indien er een probleem is met de isolatielaag in de muur.

Lekken

Vocht in de muren kan natuurlijk ook het resultaat zijn van een lek aan een afvoerbuis of aan het verwarmingssysteem. Deze moeten dan dringend en vakkundig opgespoord worden om grote schade te voorkomen.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

1 review van S.I.R.

Bobex Score : 100%

Gerry S.

10/03/2014     Zwijndrecht


Project : Vochtbestrijding Zwijndrecht 2070
Review : Ik moet deze nu contacteren om de werken aan te vangen.
Adres
S.I.R.
Frans Hensbergenstraat 25a
2980 Zoersel, België
BTW: BE0447.975.890
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .