Welkom bij Rs-Sanitechnics

Over ons


RS Sanitechnics is op vele markten thuis. U kunt bij ons terecht voor de perfecte installatie van alles wat met sanitair te maken heeft, voor de plaatsing en het onderhoud van uw centrale verwarming en voor airco- en ventilatiesystemen. Ook de bouw of renovatie van uw badkamer neemt RS Sanitechnics graag voor haar rekening.

Daarnaast leveren wij apparatuur om groene energie mee op te wekken, waaronder warmtepompen, warmtepompboilers en zonneboilers. Zo kan u wel tot 40% besparen!

RS Sanitechnics is een bedrijf uit Brakel die u betrouwbare en kwalitatieve installaties en producten verzekert. Onze werknemers hebben meer dan 25 jaar ervaring en staan 24/7 tot uw dienst! Daarnaast zijn wij ook steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes wat betreft innovatieve oplossingen, technieken en systemen. De kwaliteit is dus op en top. Twijfel niet langer en contacteer ons!


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


 • Op sanitair vlak zorgt Rs-Sanitechnics voor een totaalpakket. Moet u leidingen installeren of herstellen? Betegeling plaatsen? Wilt u een volledig nieuwe badkamer of moet u de douches en de toiletten renoveren? Geen probleem, want Rs-Sanitechnics zorgt ervoor. Op welke manieren onderscheidt dit bedrijf zich dan? Dankzij de duidelijke afspraken over de termijn van werkzaamheden en de uiterlijke opleverdatum zullen er voor u geen ongemakken meer plaatsvinden! Ook achteraf kan u voor kleine problemen nog steeds bij hun terecht, zoals een lekkende kraan of een defecte badkamerinstallatie.
 • Voor uw centrale verwarming, daarentegen, kiezen ze voor de beste merken, waaronder Viessmann, Buderus, Bulex, … Daarnaast maken ze gebruik van aardgas, propaan of mazout. U krijgt professioneel advies, een uitgebreid ontwerp en uiteindelijk ook een berekening, zodat u van in het begin exact weet hoeveel het u zal kosten. Ook het onderhoud nemen zij voor hun rekening!
 • Ventilatie plaatsen is tegenwoordig van uiterst belang en dit bedrijf installeert met veel plezier de juiste ventilatie voor uw woonruimte! Bij nieuwbouwwoningen is het tegenwoordig zelfs verplicht. Om het binnenklimaat in uw woning optimaal te houden, is een ventilatiesysteem een vereiste. Ze beschikken over de juiste technische kennis en ervaring om te zorgen voor een optimaal resultaat. Weet u niet welke optie het best bij u en bij uw woning past? Geen zorgen, want ook voor advies kan u terecht bij Rs-Sanitechnics!
 • Tenslotte zorgt het bedrijf ook voor de installatie van de duurzame en nieuwe energietechnieken zonneboilers, warmtepompen en warmtepompboilers. Wat is hier zo voordelig aan? Ze zorgen voor een beperkte energieverspilling, ze zijn goed voor het milieu en het is tenslotte een duurzame investering! U heeft dus de mogelijkheid om uw investering binnen enkele jaren terug te verdienen.

Als u kiest voor Rs-Sanitechnics, kiest u voor kwaliteitsvolle, duurzame en innovatieve producten. Daarnaast verwent u zichzelf met een professionele, persoonlijke en directe service. Redenen genoeg om ons meteen te contacteren, toch?

Regio ' s van de activiteit
Adres
Rs-Sanitechnics
St-Ursmarsstraat 3
9660 Brakel, België
BTW: BE.0843.060.751
Openingsuren
 • Maandag: 09:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .