Welkom INBRAAKVEILIG bvba

Over ons


Voor een efficiënte beveiliging van uw huis of bedrijf moet u bij Inbraakveilig bvba zijn. Wij bieden verschillende anti-inbraakmechanismen aan, waaronder alarmsystemen, camerabewaking, toegangscontrole, videofonie, gepantserde deuren, kluizen en brandkoffers. Inbraakveilig is een erkend installateur van alles wat u nodig hebt om van uw huis een veilige thuis te maken!

Daarnaast voorzien we uw woning van een goed ventilatiesysteem, betrouwbare brandbeveiliging en solide elektriciteitswerken. Inbraakveilig is ten slotte ook uw slotenmaker die 24/24 voor u klaar staat. Voor kwaliteitsvolle veiligheidssloten kan u op ons rekenen!


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Bij Inbraakveilig bieden we alles aan om uw woning volledig inbraak- en brandveilig te maken. Van alarm- en camerabewaking tot branddetectie tot elektronische toegangscontrole en veiligheidssloten!

Alarmsysteem

Heb je nood aan rust en comfort wanneer je weg van huis bent? Onze alarmsysteem bieden complete bescherming van je woning van de voordeur tot de achtertuin. Bovendien kan je jouw alarmsysteem met een zeer gebruiksvriendelijk bedieningspaneel bedienen. Zo je kan je jouw alarmsysteem makkelijk personaliseren en connecteren aan jouw smart home of domotica.

Camerabewaking

Wil je altijd kunnen zien wat er gebeurt rond en in jouw woning, ook als je niet thuis bent? Onze camerabewaking bezorgt jou gedetailleerde dag- en nachtbeelden, intelligente bewegingsdetectie en een handig waarschuwingssysteem. Zo heb je steeds een gerust gevoel, waar je ook bent!

Branddetectie

Jouw woning beveiligen voor brand is een absolute noodzakelijkheid. Daarvoor moet de juiste branddetector op de juiste plaats. Je hebt de keuze tussen verschillende systemen: van autonome rookmelders tot gekoppelde installaties. Wij bekijken samen met jou welk systeem bij jouw woning past en plaatsen het systeem op de ideale locatie. Bescherm jezelf en je gezin optimaal!

Toegangscontrole

Tegenwoordig kan je de toegang tot jouw woning makkelijk regelen via een app, code, vingerafdruk of badge. Dergelijke elektronische toegangscontrole is handig, gebruiksvriendelijk én veilig. Onze veilige systemen zorgen ervoor dat bijvoorbeeld badges niet zomaar gekopieerd kunnen worden. Zo hebben enkel jij en jouw familie toegang tot jouw woning en hoef je niet steeds met sleutels te sleuren of ongerust te zijn wanneer je een sleutel verliest!

Parlofonie & videofonie

Vraag je je soms af wie er voor de deur staat wanneer er aangebeld wordt? Wil je liever weten wie er juist voor je deur staat vóór je opendoet? Dat kan met onze videofonie en parlofonie! Die extra veiligheid is vandaag meer dan welgekomen. Je kan de beelden van je videofoon zelfs bekijken via je smartphone.

Toch liever eerst vragen wie er juist voor de deur staat? Dat kan gewoon vanop afstand! Ook toegang verlenen kan gewoon vanop afstand, zo hoef je niet steeds naar jouw deur te lopen!

Slotenmaker

Inbrekers zijn bij het zien van een kwalitatief veiligheidsslot meteen ontmoedigd. Zij herkennen de kwaliteit van een veiligheidsslot meteen en zijn zo meteen afgeraden om verder te gaan!

We bieden jou daarom een volledig aanbod aan sloten aan, zo kies je de oplossing die jij zoekt. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor raamsloten, want goede raambeveiliging is essentieel voor de veiligheid van jouw woning. Om het plaatje compleet te maken, moeten jouw kwaliteitssloten natuurlijk vakkundig gemonteerd zijn. Je kan rekenen op onze expertise en kwaliteitsservice! Twijfel dus niet en vraag hier een gratis offerte aan!

Regio ' s van de activiteit
Adres
INBRAAKVEILIG bvba
Zeelsebaan 96 bus a
9200 DENDERMONDE, België
BTW: BE0660.598.308
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .