Welkom Dossche kevin

Over ons


Is je dak dringend aan renovatie of isolatie toe?Dan ben je bij Dossche Kevin aan het juiste adres! Mijn bedrijf is gevestigd in Wetteren en ik ben gespecialiseerd in dakwerken en dakisolatie. Ik ben werkzaam in de regio Oost-Vlaanderen.

Dakwerken vereisen de nodige vakkennis. De ervaring die ik heb in het vak komt in dat opzicht altijd goed van pas. Die ervaring combineer ik met de gepaste technieken. Mijn doel is om kwaliteitsvol werk af te leveren aan een strak tempo.

Dossche Kevin schiet je graag ter hulp als het aankomt op professioneel advies. Van meet af aan hou ik rekening met jouw specifieke wensen. Op basis van die informatie is het mogelijk een gratis offerte te laten uitwerken.

Wil je een bepaalde klus laten uitvoeren, maar zit je nog met bepaalde vragen in het achterhoofd? Aarzel in geen geval om contact met mij op te nemen en vraag die gratis offerte aan! Dan kijken we samen verder wat de mogelijkheden zijn.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Dossche Kevin houdt zich bezig met dakwerken en dakisolatie en levert geen half werk. Het is essentieel dat een dak lang kan meegaan en daarom maak ik bij de (her)aanleg van jouw dak enkel gebruik van de beste materialen die voorhanden zijn.

Naast beschikken over een kwaliteitsvol dak is een goede isolatie eveneens noodzakelijk. Het werkt bovendien enorm energiebesparend. Isolatie helpt beschermen tegen alle soorten weersomstandigheden. Als je niet voldoende isoleert, leidt dat mogelijk tot lekken. Je kan ervoor kiezen om je dak langs binnen of langs buiten te laten isoleren. Ook het vervangen van oude dakpannen of leien en het ontmossen en reinigen van daken behoort tot mijn takenpakket.

Tenslotte is het ook handig om wat extra licht in jouw woning te creëren. Dat kan aan de hand van een dakraam, een dakkoepel of een lichtstraat. Ook bij deze klus help ik je met alle plezier verder. Mijn bedrijf verzekert een vakkundige aanpak en laat al jouw dakproblemen in een mum van tijd verdwijnen. Wil je je dak die broodnodige opknapbeurt geven zodat het schittert als nooit tevoren? Dan weet je wat je te doen staat!

Regio ' s van de activiteit
Adres
Dossche kevin
Gentsesteenweg 67
9230 Wetteren, België
BTW: 0717947577
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .