Welkom bij BESOLAR

Over ons


Denk je eraan om zonnepanelen te laten plaatsen? Daar weet BE SOLAR zeker en vast raad mee. Onze onderneming situeert zich in Wommelgem en houdt zich bezig met alles wat met zonnepanelen te maken heeft. We zijn actief in de regio’s Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Door de jaren heen zijn we een gerespecteerde kracht geworden op de zonnepanelenmarkt.

Hetgeen waardoor BE SOLAR misschien wel het meest gedreven wordt, is de passie voor hernieuwbare energie. Naast onze passie voor het vak kunnen we een jarenlange ervaring voorleggen. Die passie en ervaring zorgen in combinatie met ons kwaliteitswerk aan eerlijke prijzen ervoor dat we stevig op de kaart staan.

Wens je graag nog extra inlichtingen te bekomen? Twijfel in dat geval niet om contact met ons op te nemen en een gratis offerte op te vragen. Wij zullen alles in het werk stellen om een oplossing op maat uit te werken die maximaal beantwoordt aan jouw persoonlijke voorkeuren.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Het is nog nooit zo voordelig geweest als nu om te investeren in zonnepanelen en daar zijn we ons bij BESOLAR absoluut van bewust. Wij zetten met alle plezier de vele voordelen even op een rijtje voor jou:

 • Nooit eerder verkrijgbaar aan dergelijke voordelige prijzen
 • Je maakt aanspraak op verschillende premies
 • Zowel energie- als kostenbesparend
 • Zorgt voor een aanzienlijke stijging in waarde van je woning
 • Milieuvriendelijk
 • Relatief snelle terugverdientijd

Zonnepanelen worden alsmaar goedkoper en dat argument moet je kunnen overtuigen om overgaan tot de effectieve plaatsing ervan. Je hebt enerzijds het voordelige tarief, maar anderzijds is er ook de steeds verder evoluerende technologie. De combinatie van beiden maakt de investering enkel nog gunstiger.

Het is algemeen geweten dat elektriciteitskosten een stevige hap uit je budget kunnen nemen. Iedereen wil toch besparen, dus waarom het niet gewoon doen? Laat BE SOLAR jouw zonnepanelen plaatsen en je zal merken dat het enorm kostenbesparend werkt op je energiefactuur.

Je vraagt je naar alle waarschijnlijkheid ook nog af hoeveel tijd het in beslag neemt om de zonnepanelen terug te verdienen. De gemiddelde terugverdientijd zou neerkomen op zo’n 6 tot 10 jaar. In vergelijking met de lange levensduur (+- 25 jaar) die zonnepanelen beschoren zijn, is die terugverdienperiode dus zo goed als te verwaarlozen.

Regio ' s van de activiteit
Prestaties

Adres
BESOLAR
Nieuwburgstraat 16
8020 Oostkamp, België
BTW: BE0650695103
Openingsuren
 • Maandag: 09:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .