Welkom bij Belgian Energy Systems

Over ons


Ons kleinschalig team van Belgian Energy Systems (BES) staat voor flexibele dienstverlening en persoonlijke, duurzame samenwerking. Sinds 2001 realiseren wij over heel België totaalprojecten die steeds voldoen aan de hoogste kwaliteits- en rendementseisen. BES is trotse houder van het QUEST-label, dat uitgereikt wordt voor een kwaliteitsvolle, allesomvattende service gaande van ontwerp en installatie tot bijstand na levering.

Dankzij een grote ervaring in de energiesector kunnen onze medewerkers van BES een breed assortiment aan energiesystemen voorleggen, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Zo kan u op ons beroep doen voor de installatie van zonnepanelen (PV-zonnepanelen), warmtepompen, thermische zonnecollectoren en zonneboilers, biomassa, fuelcells en infraroodverwarming. Dankzij onze samenwerking met een aantal vaste leveranciers zoals Mitsubishi, SolarWorld, Sanyo/Panasonic, Kyocera en Schüco, kunnen wij steeds uiterst competitieve kwaliteit en garanties aanbieden.

Tenslotte hebben wij doorheen de jaren een stevige marktpositie opgebouwd in Vlaanderen. Neem contact met ons op en kies voor een uitstekend product en een kwaliteitsvolle service!

 


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Belgian Energy Systems kiest er bewust voor om hun team klein te houden en hier hebben we enkele redenen voor. Dankzij het kleinschalig team garanderen we persoonlijk contact en een duurzame relatie met al onze klanten. U zal het gevoel hebben dat er écht naar uw wensen en noden geluisterd wordt.

Ook het eindresultaat zal daarom volledig aan uw verwachtingen voldoen. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat, desondanks de verminderde overheidssubsidies voor zonnepanelen, de kwaliteit van de geleverde producten nog steeds hetzelfde blijft. Dit is te danken aan onze jarenlange voorbereiding op deze aanpassingen.

Wat maakt Belgian Energy Systems anders dan de rest?

  • Van begin tot einde staat BES voor u klaar. Dit begint al met een plaatsbezoek dat een antwoord zal bieden op al uw vragen, waaronder de hoeveelheid stroom u wilt opwekken, hoeveel warm water vereist is, wat technisch en budgettair haalbaar is, … Een deskundige zal hier een antwoord op bieden en daarnaast vakkundig advies met u delen. Op basis hiervan zal onze expert een systeem zoeken die het beste bij uw wensen past. U zal snel te weten komen hoe het ontwerp eruit ziet en hoeveel de kosten ongeveer zullen bedragen.
  • Het betrouwbaar en ervaren team van BES is ook verantwoordelijk voor de installatie van de energiesystemen. Het is de bedoeling dat het gekozen systeem perfect past bij zowel uw wensen als bij uw woning.
  • Maakt u zich al druk om al het administratief werk dat gebonden is aan de installatie en het gebruik van energiesystemen? Geen zorgen, want ook dit nemen we ook voor onze rekening. Het bedrijf belooft een administratieve afhandeling van uw dossier, waaronder het aanvragen van de subsidies, het afhandelen van keuring en homologatie en nog veel meer. Daarnaast biedt BES ook een communicatiesysteem die het voor u mogelijk maakt om de rentabiliteit van uw project op te volgen via internet.
  • Om het totaalpakket compleet te maken, neemt BES ook het onderhoud van uw energiesysteem op zich. Dit bestaat uit een uitgebreid onderhoudscontract die ervoor zorgt dat u het beste uit uw energiesysteem haalt.

Twijfel dus niet langer en kies voor de hoogwaardige producten en de optimale service van Belgian Energy Systems.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Certificaten / Awards


QUEST-Label

Adres
Belgian Energy Systems
Plasstraat 5
8800 Rumbeke, België
BTW: 0474.552.110
Openingsuren
 • Maandag: 09:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .