Koffiemachine met geldinworp: Vandaag nog een goede optie?

koffiemachine met geldinworp (1)

Koffiemachine met geldinworp is vanzelfsprekend nog steeds een goede optie vandaag de dag, en wel om de volgende redenen:

  • Het consumeren van lekkere koffie is bevorderlijk voor de tevredenheid van de werknemers en heeft tevens een gunstig effect op de productiviteit
  • Ook het sociale aspect speelt een belangrijke rol: collega’s slaan er een praatje, luchten hun hart bij elkaar en soms ontstaan er zelfs ideeën die het bedrijf ten goede komen

Koffiemachine met geldinworp: betaalopties

Je kan voor verschillende betaalmogelijkheden opteren als het aankomt op koffiemachine met geldinworp. Hieronder verneem je meer over die opties.

Standaard munten

Met geldinworp, is betalen met standaardmunten de meest bekende mogelijkheid. Hierbij kan je zowel gepast betalen als wisselgeld ontvangen uit de koffiemachine.

Speciale munten

Ook betalen met speciale munten kan een optie zijn, bijvoorbeeld met een munt die je aan de receptie van het bedrijf in kwestie kan verkrijgen. Op deze manier heb je helemaal geen nood meer aan de teruggave van wisselgeld.

Alternatieven voor koffiemachine met geldinworp

Het spreekt voor zich dat de focus niet per se op koffiemachine met geldinworp dient te liggen en dat je ook perfect kan betalen zonder dat er munten de revue hoeven te passeren.

Contactloos betalen

Een eerste alternatief voor koffiemachine met geldinworp is contactloos betalen, bijvoorbeeld met een badge. Daarbij zet de werkgever tegoed op de badge van de werknemer, dat ingehouden wordt van het loon, of waardeert de medewerker het saldo zelf op. Contactloze transacties kunnen natuurlijk evenzeer met de kaart plaatsvinden.

koffiemachine contactloos (1)

Gecombineerd betaalsysteem

Wat ook een piste is die je kan bewandelen, is die van een gecombineerd betaalsysteem. Zo biedt je ieder wat wils, door ze zelf te laten kiezen of ze met cash of kaart willen betalen.

Wanneer kiezen voor een professionele koffiemachine?

Zoals reeds ter sprake is gekomen, is een professionele koffiemachine onontbeerlijk voor gelukkige medewerkers en betere prestaties op de werkvloer, maar eveneens voor tevreden klanten. Met een kop koffie afkomstig van een professioneel apparaat van de beste leveranciers maak je de best mogelijke indruk op je cliënteel.

Prijs koffiemachine met geldinworp

De prijs van koffiemachine met geldinworp varieert tussen 200 en 1000 euro. Wees je als werkgever ervan bewust dat je handig kan inspelen op grote kortingen tijdens solden. Ook reviews op websites kunnen handig zijn om het koffieapparaat op maat eruit te pikken.

Ga in je keuze alvast niet over een nacht ijs. Je doet er goed aan om je werknemers naar hun voorkeur te bevragen. De essentie is dat het apparaat koffiemachine met geldinworp volledig is afgestemd op de wensen en noden van jouw personeel.

Kopen, huren of leasen?

Koffiemachine met geldinworp kan je gewoon aankopen, maar ook huren en zelfs leasen. Bij leasing tel je een maandelijks bedrag neer bij de leasemaatschappij voor een bedrijfsmiddel, dat voor een vooraf afgesproken termijn ter beschikking besteld wordt.

Onderhoud professionele koffiemachine

In het geval dat je een professionele koffiemachine aankoopt, kan je tegelijkertijd een servicecontract afsluiten. Dankzij die zet verzeker je jezelf van service zolang er van het apparaat in kwestie gebruik gemaakt wordt. Hoe vaak de machine van onderhoud voorzien moet worden, hangt voornamelijk af van het verbruik.

koffiemachine professioneel (1)

Interesse in koffiemachine met geldinworp? Vergelijk gratis offertes 

Indien je interesse in koffiemachine met geldinworp na het lezen van dit artikel nog meer aangewakkerd is, luidt ons advies om gratis offertes met elkaar te vergelijken en dat tot in den treure toe. Op die manier geraak je optimaal geïnformeerd over de tarieven die in omloop zijn in de sector en verzeker je jezelf van de meest gunstige prijs die de markt te bieden heeft.

arrow
Beschrijf uw project
1*. Hoeveel personen (inclusief bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de koffiemachine?
2*. Wenst u een koffiemachine of een warmedranken automaat?
3*. Wenst u de (koffie)machine te huren of te kopen?
4. Hoeveel koffiemachines wenst u te plaatsen?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid
Koffiemachine
Actief in meer dan 150 verschillende sectoren
Bobex is het grootste offerteplatform in België
Wij helpen elke maand meer dan 35.000 mensen
Al 24 jaar de pionier in de offertevergelijking
Prima oplossing om met diverse bedrijven in contact te komen. Bobex doet eerste screening en door het feedback systeem k...Lees meer
Paul C.
Enorm positieve ervaring. De leveranciers nemen zelf contact op, dat is een enorme tijdswinst voor ons. Wij moeten zelf ...Lees meer
Sylvie V.
De leveranciers hebben zeer snel gereageerd waardoor wij op zeer korte termijn een beslissing hebben kunnen nemen. Wij z...Lees meer
Kelly V.
Bedrijven voor Koffiemachine met geldinworp: prijs, opties en onderhoud