Waarom een koffieautomaat met betaalsysteem installeren?

Een koffiemachine is eenvoudig te gebruiken. De gebruiker dient gewoon te betalen en krijgt vervolgens zijn gewenste kop koffie. Als u een koffieautomaat installeert, hoeft u niemand in dienst te nemen om koffie te zetten en ook betalingen kunnen efficiënt uitgevoerd worden. U kunt de verschillende prijzen van de koffies trouwens zelf instellen

 

Voordelen koffieautomaat

Het grootste voordeel van de koffiemachine is dat u de machine onbemand kunt laten. Er zullen zich dus ook geen gigantische rijen aan mensen, die allemaal een kop koffie willen, vormen, aangezien een koffiemachine snel werkt

U kan ook zelf de smaak- en koffiesterkte en zelfs de doorlooptijd van de machine instellen. Hou er dan wel rekening mee dat de beste doorlooptijd 25 tot 28 seconden is. Het is trouwens altijd aangeraden om eerst zelf de koffie te testen, voordat u ze aanbiedt.

Vaak heeft een koffiemachine een automatisch reinigings- en ontkalkingssysteem. Daardoor verliest u geen tijd met het reinigen van de machine.

Koffieautomaat

In welke situaties is dit een goede optie?

Een koffiemachine met betaalsysteem vindt u meestal op publieke plaatsen zoals stations, sporthallen en scholen. Meestal zijn deze automaten betalend, omdat met gratis koffie het aantal consumenten te groot zou zijn. 

Voor grote evenementen kunt u een warme drankenautomaat huren. Deze automaten bieden een ruime keuze aan warme dranken, zodat u geen hoge kosten hoeft te maken. U kunt een automaat al huren aan 20 à 30 euro per dag.

Ook voor grote bedrijven is het interessant om een betalende koffiemachine te gebruiken. Dit omdat grote bedrijven vaak veel bezoekers, partners en personeel in hun kantoren over de vloer krijgen.

De opbrengst die u maakt met de machine, kan dan gebruikt worden om opnieuw koffie aan te kopen. Als u een koofieautomaat wenst te kopen, vergelijkt u best prijzen via ons offerteformulier.

Soorten koffieautomaten

Koffiemachines komen in allerlei verschillende maten en soorten. Deze automaten kunnen gebruik maken van diverse betaalsystemen. Zo kunt u een cashless betaalsysteem gebruiken waardoor de consument geen cash geld meer nodig heeft.

Als de gebruiker toch liever met contant geld betaalt, dan kunt u de muntwisselaar gebruiken. Het cashless systeem en de muntwisselaar zijn perfect combineerbaar

Koffieautomaat betaalsysteem

Cashless betaalsysteem

Met een cashless betaalsysteem betaalt u snel en efficiënt. Gebruikers hoeven niet eens cash geld te bezitten om een koffie te kopen. Het is dus niet nodig om snel nog naar de bank te gaan als u geen cash geld op zak hebt.

U kunt namelijk gewoon met uw mobiele telefoon (Apple Pay en Samsung Pay) of E-wallet contactloos online betalen. U hebt ook de mogelijkheid om te betalen met uw bankkaart, creditcard en bedrijfspas.

Dit betalingssysteem maakt gebruik van een kluisje, dus de toegangspin kan niet gekopieerd worden. U krijgt ook inzicht in de data van gebruikers en bestedingspatronen.

 

Contactloos betalen maakt gebruik van prijsdifferentiatie en geeft dynamische prijzen voor verschillende consumenten. Er zijn ook loyaliteitsopties, zoals kortingen en promoties. U kunt de kortingen makkelijk scannen met een barcodescanner.

Tot slot kan u ook uw boekhoudpakket (Twinfield, SAP, Afas, Exact,…) koppelen aan het betaalsysteem. Als u gebruikers hebt die toch graag cash zouden betalen, dan is dat geen probleem. U kunt de muntwisselaar in combinatie met het contactloos betalen toevoegen aan de automaat.

Muntwisselaar

Als u niet zo’n fan bent van contactloos betalen, dan is er nog altijd de muntwisselaar. De muntwisselaar accepteert munten van 5 cent tot € 2 en  jetons. De gebruiker doet dan het bedrag in de gleuf van de automaat.

Vervolgens zal de wisselaar – zoals de naam al doet vermoeden – wisselgeld teruggeven. Het nadeel is wel dat de gebruiker kleingeld nodig heeft voor een kop koffie te kopen.

Contant geld

Muntmechanisme

Al het geld dat in de machine wordt gestoken, wordt bij elkaar gehouden in het muntmechanisme. Als dit mechanisme vol zit, dient u dit wel leeg te maken.

Koffieautomaten met betaalsysteem kopen of huren? Vergelijk gratis offertes

Zorg ervoor dat u de beste koffiemachine vindt die bij uw bedrijf past, zodat u zorgeloos kan genieten van uw koffie. Daarvoor kunt u best de verschillende machines vergelijken voordat u een keuze maakt.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. Hoeveel personen (inclusief bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de koffiemachine?
2*. Wenst u een koffiemachine of een warmedranken automaat?
3*. Wenst u de (koffie)machine te huren of te kopen?
4. Hoeveel koffiemachines wenst u te plaatsen?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Top!
Voer een geldige bedrijfsnaam in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

 

Koffiemachine
Actief in meer dan 150 verschillende sectoren
Bobex is het grootste offerteplatform in België
More than 35,000 people find the right professional here every month
Al 24 jaar de pionier in de offertevergelijking
Prima oplossing om met diverse bedrijven in contact te komen. Bobex doet eerste screening en door het feedback systeem k...Lees meer
Paul C.
Enorm positieve ervaring. De leveranciers nemen zelf contact op, dat is een enorme tijdswinst voor ons. Wij moeten zelf ...Lees meer
Sylvie V.
De leveranciers hebben zeer snel gereageerd waardoor wij op zeer korte termijn een beslissing hebben kunnen nemen. Wij z...Lees meer
Kelly V.
Bedrijven voor Koffieautomaat met betaalsysteem installeren