Wat is de XENGO betaalterminal van Worldline?

XENGO is een zeer compacte, mobiele betaalterminal. U neemt de betaalterminal probleemloos overal mee naartoe. Zo laat u uw klanten altijd en overal comfortabel afrekenen voor uw diensten en producten.

Een man met een rood t-shirt demonstreert een compacte, mobiele betaalterminal.

Hoeveel kost de XENGO-terminal?

De XENGO-terminal is verkrijgbaar voor 99 euro. Daarnaast heeft u, als u het toestel aanschaft bij producent Worldline, de keuze uit 3 serviceformules.

Zeker zijn dat u de juiste betaalterminal kiest?
Win advies in bij specialisten en vergelijk prijzen en voorwaarden
arrow-cta-box.pngOntvang offertes

Optie 1: XENGO Start

XENGO Start brengt geen extra kosten met zich mee. U betaalt een transactiekost van 2,99 procent op elke betaling die u met de betaalterminal verwerkt. Daarnaast geniet u 1 jaar garantie op het toestel en mag u rekenen op technische bijstand via de website en via e-mail.

Optie 2: XENGO Connect

Voor 6,99 euro per maand geniet u de voordelen van XENGO Connect. U betaalt een transactiekost van 1,60 procent. U krijgt 1 jaar garantie op het toestel. Bij problemen mag u rekenen op technische bijstand via e-mail en het callcenter.

Optie 3: XENGO Corporate

Voor 14,99 euro per maand krijgt u toegang tot het XENGO Corporate servicepakket. U betaalt volgende transactiekosten:

  • Gereguleerde, Belgische consumentendebietkaarten (Maestro, Debit Mastercard, Visa Debit en VPAY): 0,18 euro per transactie.
  • Andere kaarten (kredietkaarten en commerciële kaarten): 1,55 % van het transactiebedrag.

U krijgt 2 jaar garantie op het toestel. Bij problemen kunt u rekenen op technische bijstand via e-mail en het callcenter, en hulpverlening ter plaatse.

Kenmerken en functies

Wat kunt u verwachten van uw XENGO betaalterminal?

1. Zeer compact

XENGO is een zeer compact toestel. U neemt het zonder problemen mee naar een beurs, de klant thuis, of een andere externe verkooplocatie.

2. Verbinden met smartphone of tablet via bluetooth

U verbindt de betaalterminal met uw smartphone of tablet dankzij de bluetooth verbinding. Zo kunt u uw XENGO-terminal overal eenvoudig bedienen

Vragen over betaalterminals?Stel ze aan specialisten

3. Bediening via app (verkrijgbaar in de Google Play Store en Apple App Store)

U bedient de betaalterminal met de XENGO applicatie. Die downloadt u eenvoudig in de Google Play Store of de Apple App Store. De configuratie van de XENGO-app gaat vlot en zorgt voor een gebruiksvriendelijke ervaring.

Is er een nieuwe versie van de applicatie beschikbaar? Dan krijgt u automatisch een melding. Zo weet u zeker dat u steeds de meest recente versie van de applicatie gebruikt op uw smartphone of tablet.

Een zakelijk geklede dame gebruikt haar tablet om haar XENGO betaalterminal te bedienen.

4. Verschillende betaalmogelijkheden: Van kredietkaart tot mobile pay

Klanten betalen eenvoudig met hun debiet- of kredietkaart. Dankzij de NFC-lezer behoort contactloos betalen (met een betaalkaart, smartphone of smartwatch) eveneens tot de mogelijkheden.

5. Eenvoudig zelf installeren en configureren via het XENGO menu

U kunt de XENGO-terminal probleemloos zelf installeren. Op de Worldline website vindt u een handig stappenplan. Daarmee verzekert u dat u de juiste versie van de applicatie installeert, dat het toestel correcte toegang heeft tot het internet, en dat u de juiste bluetooth connectie voorziet.

6. Digitaal betaalbewijs

XENGO beschikt niet over een ingebouwde printer. U kunt na een transactie echter wel een betaalbewijs via e-mail of sms versturen naar uw klanten.

Op zoek naar dé betaalterminal voor uw onderneming? Vergelijk offertes en maak de juiste keuze

In uw zoektocht naar de juiste betaaloplossing voor uw zaak stoot u allicht op een heel resem aan vaste en mobiele betaalterminals. Wilt u zeker zijn dat u het toestel uitkiest dat perfect aansluit bij de noden en wensen van uw onderneming? Vul dan onderstaand formulier in. U ontvangt gratis en volledig vrijblijvend advies en offertes op maat. Zo maakt u gegarandeerd de juiste keuze.

arrow
Beschrijf uw project
1*. Welk type betaalterminal zoekt u?
2*. Wenst u de betaalterminal te kopen of te huren?
3*. Wat wenst u?
4. Voor welke activiteit of sector wenst u een betaalterminal?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid
Betaalterminal
Actief in meer dan 150 verschillende sectoren
Bobex is het grootste offerteplatform in België
Wij helpen elke maand meer dan 35.000 mensen
Al 23 jaar de pionier in de offertevergelijking
Prima oplossing om met diverse bedrijven in contact te komen. Bobex doet eerste screening en door het feedback systeem k...Lees meer
Paul C.
Enorm positieve ervaring. De leveranciers nemen zelf contact op, dat is een enorme tijdswinst voor ons. Wij moeten zelf ...Lees meer
Sylvie V.
De leveranciers hebben zeer snel gereageerd waardoor wij op zeer korte termijn een beslissing hebben kunnen nemen. Wij z...Lees meer
Kelly V.