Welkom bij Vak’apart

Over ons


Droomt u weleens van ‘huisje, boompje, tuintje’? Ons bedrijf zorgt voor een perfect plat dak voor uw droomhuis! Vak’apart is een bedrijf gespecialiseerd in dakwerken en dakisolatie voor platte daken. Ondervindt u schade aan uw dak of wilt u slechts een inspectie? Alles is mogelijk! Dankzij ons vakmanschap en jarenlange ervaring zijn wij de ideale partner voor uw project.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Er zijn verscheidene redenen waarom u er best voor kiest om uw dak te isoleren. Zonder dakisolatie kan er maar liefst 25% van de warmte verloren gaan, heel erg veel dus. Hieronder worden de voordelen opgesomd: 

  • U bespaart honderden euro’s doordat u met dakisolatie vermijdt dat er warmte via het dak verloren gaat. Hierdoor is er sprake van een investering die u op geen tijd alweer terugverdient! Energie die verloren gaat is bovendien ook nooit goed voor het milieu, dus het is ook een milieubewuste keuze.
  • Uw wooncomfort verhoogt doordat het binnenklimaat optimaler is. Op deze manier vermijdt u koude luchtstromingen en kan u genieten van een temperatuur die constant blijft. Nog een ander voordeel is dat de ruimte net onder het dak ook voorzien is van een veel beter klimaat, waardoor u deze ruimte vaker en optimaler zal kunnen benutten. Denk maar aan een extra slaapkamer of hobbykamer! In de winter zal het hier dan langer warm blijven.
  • De waarde van uw woning zal toenemen doordat er minder warmte verloren gaat en de energieprestatie daarom ook toeneemt. Deze toename zorgt dan weer voor een betere energiescore op het energieprestatiecertificaat. Dit betekent concreet dat u uw huis aan een hogere prijs kan verkopen en de waarde ervan dus toeneemt. Klinkt goed, toch?
  • U zal bijdragen aan een schoner milieu! Kiezen voor een goede isolatie betekent dat u minder energie zult verbruiken en dit heeft uiteindelijk ook een gunstig effect op het milieu.
  • Vanaf 2020 wordt in Vlaanderen dakisolatie verplicht. Dit geldt voor alle koop- en huurwoningen. Woningen die vóór 1 januari 2006 op het elektriciteitsnetwerk aangesloten zijn moeten ook rekening houden met deze regel. Het is dan ook nu de tijd om hierin te investeren!

Wat zijn de verschillende manieren om uw dak te isoleren? U heeft drie opties:

  • Het dak isoleren langs de binnenzijde. Er worden vooral minerale wollen zoals rots- en steenwol gebruikt en deze optie wordt vaak gezien als de goedkoopste.
  • Het dak isoleren langs de buitenzijde. Dit wordt vaker gedaan bij het herstellen of vernieuwen van de dakbedekking. Deze optie is wel duurder dan de eerste.
  • De zoldervloer isoleren indien de zolderruimte enkel als opslagruimte dient.

Zoals u waarschijnlijk wel zelf beseft, is dakisolatie heel belangrijk en haalt u er bovendien heel veel voordelen uit. Vak’Apart garandeert een kwaliteitsvolle dienst, voor zowel dakwerken als dakisolatie. Twijfel dus niet langer en vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Regio ' s van de activiteit




Adres
Vak’apart
Jodenstraat 81
3770 Riemst, België
BTW: BE0719856596
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .