Welkom bij Security For You

Over ons


Bij Security For You staat persoonlijk en transparant contact centraal, waardoor elke klant een beveilingssysteem aangeboden krijgt op maat van zijn behoeften, zelfs met beperkt budget. Met meer dan 10.000 klanten over heel België beschikt het team van Security For You over een grote technische expertise, die regelmatig wordt bijgeschaafd met nieuwe opleidingen. Zo kan Security For You u steeds de nieuwste en meest hoogstaande veiligheidsoplossingen aanbieden. Dankzij de flexibele dienstverlening kan u ook na de installatie een service- (meldkamer) en onderhoudscontract aangaan naar keuze.
 
Security For You stelt een ruim assortiment aan moderne alarm- en camerasystemen voor, aangepast aan de specifieke behoeften van particulieren en professionelen. 

 


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Security For You is gespecialiseerd in de installatie van alarmsystemen, camerabewaking en andere beveiligingssystemen. In België gebeuren er ongeveer 200 inbraken per dag. Om te voorkomen dat dit ook bij jou gebeurt, moet je inbraakbeveiliging installeren.

Alarmsystemen

Je ramen en deuren goed afsluiten is niet genoeg om inbrekers tegen te houden. Vaak komt het besef om je woning te beveiligen pas wanneer het te laat is. Een alarmsysteem met luide sirene is zeer efficiënt om potentiële inbrekers af te schrikken en zo meteen je omgeving te verwittigen. Je kan ook kiezen voor een stil signaal aan de meldkamer.

Voor bekabelde alarmsystemen zijn er breekwerken nodig die de kostprijs doen stijgen. De bekabeling zorgt wel voor een grote reikwijdte. Daarnaast zijn er draadloze alarmsystemen die verbonden zijn met een meldkamer. Deze zijn duurder dan de bekabelde variant, maar hier betaal je niet voor breekwerken. Vaak kan je het alarmsysteem bedienen met een handige app.

Camerabewaking

Camerasystemen zijn het beste bewijs voor een inbraak. Wil je weten wie er aanbelt en wat er afspeelt rondom je huis, dan zijn camera’s de ideale oplossing. Je kan je camerasysteem zo instellen dat elke hoek van uw woning op beeld staat. Camera’s hebben ook een preventieve functie. Wanneer inbrekers camera’s opmerken, slaan ze hoogstwaarschijnlijk op de vlucht. Wanneer ze toch beslissen om toe te slaan, staan ze op beeld en kan je achterhalen wie de daders waren.

Camerabewaking is betrouwbaar en effectief. De beelden worden opgeslagen op de server, waardoor je ze later kan terugkijken indien er iets verdacht gebeurde. Ook kan je live de camerabeelden bekijken.

Beveiligingssystemen

Voor inbrekers is het geen moeilijke taak om via een kwetsbare plek naar binnen te glippen. Deze plekken moeten dus goed worden beveiligd.

Buitenverlichting is een goede manier om inbrekers af te schrikken. Lampen met een bewegingssensor hebben hier de voorkeur. De sensor zal beweging opmerken en zo de inbrekers in de spotlights zetten.

Inbrekers gaan vaak naar binnen via een raam. Zorg er daarom voor dat al uw ramen sluitwerk bevatten. Alle sluitingen moeten voldoen aan de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Ook je deuren kan je best beveiligen. Je kan kiezen voor veiligheidsscharnieren of dievenklauwen. Ze zorgen ervoor dat je een raam of deur niet uit het kozijn kan halen door de scharnieren los te draaien. Je kan ook sloten plaatsen die niet zichtbaar zijn, een anti-inbraakstrip. Er worden dan twee stalen strips op je raam of deur gemonteerd zodat het niet kan worden opengebroken.

Regio ' s van de activiteit




Certificaten / Awards


Erkenning FOD Binnenlandse Zaken 20.2032.05
INCERT Gecertificeerd

Adres
Security For You
Pegasuslaan 5
1831 Machelen, België
BTW: BE 0667.631.006
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .