Specialisten in Mazouttank verwijderen actief in provincie Oost-Vlaanderen

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Mazouttank verwijderen in regio Oost-Vlaanderen

Mazouttank verwijderen in Gent
 Gent (Oost-Vlaanderen)

Wij zitten met een bovengrondse mazouttank. Deze staat buiten tegen het huis aan. De tank is 3000 L en vrij gemakkelijk bereikbaar. We zouden deze graag laten verwijderen.

Mazouttank verwijderen in Wetteren
 Wetteren (Oost-Vlaanderen)

Neutraliseren van een ondergrondse mazouttank. Is 4 jaar geleden laatst goedgekeurd. Tank is momenteel nog niet leeg en staat onder een tuinhuis.

Mazouttank verwijderen | Haaltert
 Haaltert (Oost-Vlaanderen)

Het gaat om een kleine bovengrondse tank van 5000L met ongeveer nog 1000 liter mazout. Deze tank is reeds 5 jaar volledig ontkoppeld van de verwarming. We willen ze verwijderen uit de schuur omdat er verbouwingswerken gestart moeten worden.

Mazouttank verwijderen in de regio Drongen
 Drongen (Oost-Vlaanderen)

Bijkomende informatie: 3tal jaar oude pvc stookolietank < 5000 liter. Verwarming via aardgas geïnstalleerd. Vraag reinigen tank - buiten gebruikstelling. Tank kan eventueel nog verkocht worden: perfecte staat - amper 3tal jaar oud.

Mazouttank verwijderen in een voortuin | Sint-Niklaas
 Sint-Niklaas (Oost-Vlaanderen)

Wegens de afbraak van de woning dienen 2 ondergrondse mazouttanks van 5000 liter en 3000 liter gereinigd en verwijderd te worden. Deze liggen in de voortuin, dus ze zijn gemakkelijk bereikbaar. Ik heb geen idee hoe oud de tanken zijn. Eén is volledig leeg, van de andere ben ik niet zeker.