Welkom bij Jacxens Jean-Claude

Over ons


Jacxens Jean-Claude is een bedrijf gespecialiseerd in schoorsteenvegen. Ons familiebedrijf beschikt over meer dan 40 jaar vakkennis en ervaring. Wenst u grondig onderhoud, een volledige renovatie of vervanging van de schoorsteen van uw huis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij maken bovendien enkel gebruik van kwalitatieve en duurzame materialen.

Ons bedrijf biedt een ruim assortiment aan metalen rookkanalen en schoorsteen flexibels, geschikt voor verschillende types brandstof of verwarming. Dankzij onze uitgebreide stock kunnen zij op een snelle en efficiënte manier installeren en/of onderdelen vervangen. Jacxens Jean-Claude kan tenslotte ook materialen aanbieden met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De plaatsing, daarentegen, gebeurt met alle nodige attesten, keuringen en factuurgaranties.

Waarom zijn wij de beste keuze? Wij beschikken namelijk over jarenlange ervaring, professioneel en bruikbaar advies en een duurzame oplossing. Ook een snelle en veilige installatie wordt door ons verzekerd. Ons efficiënt systeem voldoet bovendien aan alle nieuwe veiligheidsnormen. Dankzij ons vakmanschap en jarenlange ervaring zijn wij de ideale partner voor uw project!

 


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


De specialisatie bestaat uit het volgende:

 • Schoorsteenproblemen: merkt u problemen op of een verminderde werking van uw schoorsteen of rookkanalen? Hebben de problemen betrekking op schouwbrand, slechte trek, verstopping of misschien wel geurhinder? Dan bent u bij Jacxens Jean-Claude aan het juiste adres.

  Schoorsteenproblemen kunnen ontstaan door een verkeerd of slecht uitgevoerde installatie van een rookkanaal of schoorsteenkap, een stookgedrag dat niet in orde is, of een gebrek aan schoorsteenonderhoud.

  Voor al uw problemen bieden zij oplossingen. De oplossing kan bestaan uit grondige onderhoudsbeurten, maar ook de installatie van een nieuwe schoorsteenvoering en vogelwering kan een oplossing bieden.
 • Schoorsteenvegen: naast het oplossen van problemen, staan zij ook in voor een grondige reiniging en onderhoud van uw schoorsteen. Deze reiniging heeft betrekking op alle types schouwen en rookkanalen.

  Het voordeel? Een beperking van de mogelijkheid voor een schoorsteenbrand en CO-vergiftiging, doordat een goede verbranding met voldoende luchttoevoer gegarandeerd wordt. Defecten aan uw verwarmingstoestellen worden bovendien voorkomen, de stookkosten worden verminderd en er is ook meteen minder milieuverontreiniging.
 • Schoorsteenrenovatie: een schoorsteenrenovatie bij Jacxens Jean-Claude kan bestaan uit het volgende:
  • Een verhoging van uw schoorsteen.
  • De plaatsing van een rookkanaal in uw nieuwbouw.
  • De aansluiting van een nieuw verwarmingstoestel op een bestaande schouw.
 • Vogelweringen: ondervindt u problemen met nestende vogels in uw schoorsteen, zit er een vogel geklemd of hebt u eerder last van hun uitwerpselen in de ontluchtingskanalen van uw badkamer, toilet of keuken?

  Ook dan kan u bij Jacxens Jean-Claude terecht. De vakmannen lossen dit op door beroep te doen op duurzame vogelweringen op schouwen, rook- en ontluchtingskanalen. De vogelweringen worden op maat van uw schoorsteen geplaatst!

Vertrouw op Jacxens Jean-Claude voor een topkwaliteit, een excellente service en een schitterend eindresultaat! Vraag hier onmiddellijk een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Jacxens Jean-Claude
Leenstraat  38
B-8000 Brugge, Belgium
BTW: BE.0810.392.240
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.