Welkom bij Isobest Cvoha

Over ons


Isobest uit Lanaken is uw vakman voor na-isolatie. We zijn gespecialiseerd in dakisolatie, vloerisolatie en spouwmuurisolatie. Daarbovenop plaatsen we ook isolerende raamprofielen of zonwering, en voorzien we al uw ramen van dubbel glas

Een goede isolatie kan u niet alleen enorm veel geld besparen op uw energierekening, en het heeft ook ecologische voordelen. Wanneer u uw dak laat isoleren, verliest u veel minder warmte en hoeft u in de winter minder snel de verwarming aan te zetten. Ook in de zomer is het aangenamer wonen. U heeft minder last van de hitte binnenshuis, omdat de isolatie de warmte uit uw woning weert. U hoeft het hele jaar door minder te verbruiken, waardoor u tot 30% van uw energiefactuur kan besparen. Het is bovendien een slimme investering om uw huis te laten isoleren. Een geïsoleerd huis ligt goed in de markt, en de isolatie zal een gunstig effect hebben op uw EPC-score.

Nog een voordeel van een goed geïsoleerd huis is geluidsisolatie. Wanneer u de vloeren tussen twee verdiepingen laat isoleren, kan er extra aandacht besteed worden aan geluiddempend materiaal. Ook dakisolatie en spouwmuren dempen geluid. U zal minder last hebben van voorbijkomend verkeer bij u in de buurt, of van huisgenoten.

Wil u graag weten hoe u uw huis voordelig kan laten isoleren? Contacteer ons of vraag een offerte.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Bij Isobest specialiseren we ons in na-isolatie. Dat betekent dat we bestaande woningen isoleren. We observeren eerst uw woning, en kijken dan wat de beste manier van aanpakken is. Het is afhankelijk van de soort woning op welke manier de vloer, het dak en de muren het best worden geïsoleerd. We gaan dus samen op zoek naar de beste oplossing specifiek voor uw woning.

Voor de isolatie van muren zijn we gespecialiseerd in spouwmuurisolatie. Het is een vlotte manier om bestaande muren te isoleren. De ruimte tussen de binnenmuur en de buitenmuur vullen we op met een glaswol van hoge kwaliteit. We maken kleine gaatjes in het voegwerk om het materiaal te kunnen aanbrengen, waardoor het dus niet nodig is om muren volledig open te breken. Voor de spouwmuurisolatie werken we met een glaswol van Knauf Supafil, een fijn materiaal dat hoogwaardige thermische en akoestische kwaliteiten heeft. 

Bij het isoleren van een dak moeten we rekening houden met het type dak dat uw woning heeft. Bij Isobest isoleren we elk type dak, en werken we steeds met kwaliteitsmateriaal. Voor daken waar al een onderdak aanwezig is, werken we ook met de glaswol van Knauf. Heeft u geen onderdak? Dan plaatsen we isolatieplaten voor het beste resultaat. Wanneer u uw zolder niet als leefruimte gebruikt, is het een goed idee om de zoldervloer te laten isoleren. Op die manier hoeft u de ruimte op zolder zelf niet te verwarmen en heeft u een kleinere oppervlakte om te verwarmen in de winter. Bovendien is het isoleren van de zoldervloer een voordelige en efficiënte oplossing.

Regio ' s van de activiteit




Adres
Isobest Cvoha
Kiezelweg 57 Bus 3
3620 Lanaken, België
BTW: BE0451.227.370
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .