Welkom bij Hvp Duurzaamheid B.V.

Over ons


Hvp Duurzaamheid B.V. is een bedrijf gespecialiseerd in duurzame energietechnieken. Wij installeren zonnepanelen, warmtepompen, aircosystemen, boilers, infraroodverwarming en energie-efficiënte ledverlichting. Kortom, alles wat u nodig heeft om uw woning of bedrijf energiezuinig te maken. Ook voor het onderhoud, keuringen en beheer van uw installaties kan u op ons beroep doen. Daarnaast verlenen wij ook financieel advies en begeleiding op het gebied van duurzame energie. Wij houden ontwikkelingen op vlak van technologie en wetgeving nauwgezet in de gaten voor u.

 • Wij zorgen ervoor dat uw installaties maximaal rendement opleveren én aanzienlijk wat geld bespaart op lange termijn. Onze passie voor groene energie en het klimaat maakt dat wij ook alles in het werk stellen om uw woning of bedrijf energiezuinig te maken. Uw energiefactuur daalt spectaculair!
 • Wilt u zeker zijn dat u de optimale oplossing voor uw situatie vindt? Wij adviseren particulieren, bedrijven, projectontwikkelaars, sportclubs en andere organisaties in hun transformatie. Doorheen het hele proces staan wij u bij: van duurzaam bouwen of renoveren tot duurzaam energieverbruik en comfort.
 • Ook na de installatie staan wij steeds tot uw dienst. Onderhoud, keuring of andere diensten nodig met betrekking tot uw zonnepaneleninstallatie? Geen probleem, u kan op ons rekenen!

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Twijfel niet en vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Duurzame installatietechnieken

Energiebesparing is vandaag één van de belangrijkste methoden om uw maandelijkse kosten te drukken. Wij nemen dit zeer serieus en bekijken uw situatie grondig. Ook uw voorkeuren nemen we daarbij in rekening. Zo komen we tot een resultaat waar zowel u als uw portemonnee tevreden mee is.

Onze grootste sterkte in dit departement is dat we verder kijken dan de meest voor de hand liggende mogelijkheden, maar echt op zoek gaan naar de beste oplossing aan de meest voordelige prijs. Resultaat? U leeft of werkt duurzamer, goedkoper én comfortabeler!

Energiebesparing kan op eindeloos veel manieren, en dankzij onze jarenlange ervaring en eerlijk advies zoeken we samen naar de juiste technieken of een combinatie van verschillende technieken voor een optimaal eindresultaat.

De beste technieken die vandaag op de markt zijn, bieden wij aan: van zonnepanelen tot warmtepompen en airco’s, en van ledverlichting tot infraroodverwarming en boilers. U kan op ons rekenen doorheen uw hele project, van A tot Z. Duurzaamheid zónder zorgen!

Onderhoud, keuringen en beheer

Om het maximale rendement van uw installaties te behouden, staan wij ook ter uw beschikking voor de inspectie, het onderhoud, het monitoren en het beheer van uw duurzame systemen. Vanop afstand monitoren wij pro-actief om mogelijke storingen optijd vast te stellen. Dat bespaart u veel tijd en vooral onnodig hoge kosten.

Wij staan klaar om u als particulier of als bedrijf te helpen en bij staan bij wettelijke verplichtingen zoals keuringen. Zelfs voor installaties die niet bij ons zijn aangekocht.

Financieel advies en begeleiding

Of u nu eigenaar bent van een woning of gebouw of een projectontwikkelaar bent, u komt vast en zeker regelmatig in contact met de wet- en regelgeving inzake duurzame energie. Door de verschillende fiscale regelingen en subsidies, is het soms moeilijk de bomen door het bos te zien.

Daarom staan wij u hierin bij. Zo maakt u maximaal gebruik van de overheidsbijdrage voor duurzame investeringen die u toebehoort en bent u steeds in orde met wettelijke verplichtingen.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Hvp Duurzaamheid B.V.
Reeweg 114a 
6374 BZ Landgraaf, Netherlands
BTW: NL850.76.10.49B01
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.