Welkom bij GreenlifePro

Over ons


Wij zijn GreenlifePro uit Bonheiden, een dynamisch en innovatief bedrijf met een hart voor milieu. Ons streefdoel is de optimalisering van onze leeflucht en ons drinkwater, rekening houdend met het financiële aspect. We zijn uw partner in waterzuivering, drinkwatersystemen, waterverzachters, luchtfilters en ventilatiesystemen. We zijn voornamelijk actief in Antwerpen.

Bij GreenlifePro hebben we dankzij onze jarenlange ervaring de technologie voor waterfilters kunnen optimaliseren. Het water wordt op lage druk gefilterd en levert gezond en zacht water op. Ook onze luchtfilters hebben we kunnen perfectioneren.

De lucht in uw leefruimtes kan worden gereinigd aan de hand van bepaalde eisen. Zo kunnen we specifiek voor astma of hooikoorts een beter klimaat creëren, of ongezonde chemische stoffen uit de lucht filteren.

Ons team staat altijd voor u klaar indien u vragen heeft of problemen ervaart. U kan ons steeds bereiken. We zorgen er ook voor dat u bij ons een correcte prijs krijgt. Schoon en gezond water hoeft niet onbetaalbaar te zijn, en dat geldt voor al onze producten. 

Naast water- en luchtzuivering bieden we ook andere diensten en producten aan zoals drinkwatersystemen voor horeca, waterverzachters of regen- en putwater. 

Bij GreenlifePro houden we rekening met uw budget en uw situatie. We kunnen verschillende betaalmogelijkheden bespreken en bieden voordelige concepten aan die voor u wat financiële ademruimte kunnen creëren.

Interesse in een waterzuiveringssysteem of luchtfilters? Contacteer ons en vraag een offerte aan.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij GreenlifePro bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een specialist in waterzuivering en energiezuinig en gezond wonen. We bieden verschillende producten en diensten aan die uw leefomgeving aangenamer maken, zonder u daar enorme kosten aan overhoudt.

Waterbehandeling

Om te genieten van proper en gezond drinkwater bieden we u verschillende systemen aan die de kwaliteit van uw water verbeteren. Daarnaast kunnen we u ook helpen met regen- of putwater. 

Op sommige plekken is het kraantjeswater niet lekker om te drinken of heeft het zelfs een onaangename geur. Om dat te verhelpen kunnen we een filter installeren die ervoor zorgt dat u weer kunt genieten van fris kraantjeswater.

Heeft u echter last van veel kalk in uw leidingwater? Dan is een waterverzachter een goede oplossing. Met een waterverzachter wordt het teveel aan kalk uit het water gefilterd, wat veel beter is voor uw huid en haar, maar ook voor uw huishoudtoestellen die anders aangetast worden door kalkaanslag.

Aan de hand van tests kunnen we uw grondwater controleren. Is er te veel kalk aanwezig? Dan kunnen we met een filter het water ontkalken. Soms gebeurt het dat het water een te hoge pH-waarde heeft. In dat geval zullen we het water ontijzeren of werken met een oplossing met harsen.

Energiezuinig wonen

U kan ook bij GreenlifePro terecht voor ventilatiesystemen voor nieuwbouw of renovatie, luchtverwarming en -koeling, luchtzuivering aan de hand van specifieke filters en vloerverwarming met warmtepomp.

Aarzel niet om contact op te nemen en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
GreenlifePro
Mechelsesteenweg 335 
B-2820 Bonheiden, Belgium
BTW: BE0553.754.192
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.