Welkom bij ENGIE

Over ons


Engie is een internationale energieleverancier met het oog op de toekomst. In België zijn we marktleider op vlak van energie, elektriciteit en aardgas. We streven naar een koolstofarme toekomst en dat doen we door voortdurend in te zetten op duurzame alternatieven en een zuiniger verbruik.

Engie levert aan particulieren, bedrijven en industriële klanten. Samen willen we op zoek gaan naar een duurzamer verbruik voor iedereen. We blijven steeds innoveren in de energiesector en dat doen we met aandacht voor onze klanten.

We willen een koolstofarme transitie maken en we kijken met ambitie naar de toekomst. We willen onze CO2-uitstoot verkleinen terwijl we rekening houden met duurzame ontwikkeling.

Als klant bij Engie sta je op de eerste plaats. We maken het gemakkelijk om zicht te krijgen over je verbruik en houden onze prijzen transparant. Natuurlijk kan je ook altijd bij ons terecht met vragen of als je vragen hebt over onze diensten. 

Wilt u graag overschakelen naar Engie? Geen zorgen, wij regelen alles voor u. Via onze website kan u snel en gemakkelijk een schatting maken van uw verbruik en stellen we u een pakket voor op maat van uw gezin. Bekijk zeker onze simulator om te ontdekken welk pakket bij u past.

Op zoek naar een nieuwe energieleverancier? Vraag gerust een offerte aan.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


-Je kan bij Engie terecht voor een breed aanbod diensten, zoals onderhoud van je verwarmingsketels of de plaatsing van zonnepanelen.

Verwarmingsketel

Heeft u een nieuwe ketel nodig? We zoeken samen u naar een ketel die perfect aansluit bij uw verbruik en uw gezinssituatie. Dat doen we door eens langs te komen en een kijkje te nemen naar de huidige ketel.

Vervolgens sturen we u een offerte binnen de 2 werkdagen, met een voorstel. Een erkende vakman komt de ketel vlot en professioneel installeren. 

Heeft u problemen met uw ketel? U kan ons altijd bereiken met vragen of als u dringend hulp nodig heeft. Onze vakmensen zijn steeds bereid om u zo snel mogelijk te helpen met uw verwarming. Ook voor een controle of standaard onderhoud kan u ons bellen.

Duurzame energie

Bij Engie willen we u helpen om voor duurzame energie te kiezen. Dat is niet alleen goed voor onze planeet, maar ook voor uw portefeuille. Met isolatie kan je heel wat besparen, en zonnepanelen zijn bijzonder rendabel.

Wilt u graag groenere energie maar weet u niet waar te beginnen? Geen zorgen, we helpen u graag op weg. Onze experten zoeken de juiste zonnepanelen voor uw woning en zorgen voor het hele proces van de opmeting tot de installatie en de afwerking. 

Heeft u een elektrische wagen? Engie biedt twee voordelige formules aan om uw wagen vlot op te laden met groene en lokale energie. 

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in groene energie? Contacteer ons en vraag een offerte aan.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

andré  B .

08/09/2016    Hennuyères


Project : Panneaux photovoltaïques pour propriété privé à Hennuyères 7090
Beoordeling : l 'installation n'est pas encore réalisée. Je ne peux pas donner d'opinion
Vertaling bekijken
Adres
ENGIE
Boulevard Simon Bolivar 34 
B-1000 Brussel, Belgium
BTW: be0403.170.701
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.