Welkom bij Energie Control

Over ons


Energie Control focust op alternatieve energie. Onze firma heeft reeds meer dan 25 jaar ervaring met het leveren van verwarmingsoplossingen voor de industrie. Zowel verwarming en koeling als sanitair en verluchting worden door Energie Control netjes geïnstalleerd. Daarnaast biedt ons bedrijf ook zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen aan.

Energie Control maakt enkel gebruik van de best ontwikkelde technologieën en garandeert producten van hoge kwaliteit. Hebt u interesse? Vraag dan uw gratis offerte aan!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Energie Control hecht veel belang aan alternatieve energie en dat zou iedereen eigenlijk moeten doen! Er zijn namelijk tal van voordelen verbonden aan het gebruik van alternatieve energie, i.p.v. fossiele brandstoffen bijvoorbeeld.

Eerst en vooral heeft het een positieve invloed op het milieu, iets waar iedereen in deze tijden toch wel wat mee bezig is. U verbruikt geen fossiele brandstoffen en dat is uitstekend voor het milieu! Tenslotte zal u lagere kosten voor uw energieverbruik hebben, wat op lange termijn goed zal zijn voor uw portefeuille. Beter kan niet, toch?

 • Waarom kiezen voor zonnepanelen? Zonne-energie is altijd een goed idee. Als één van de grootste bronnen van gratis energie, zijn er tal van voordelen aan verbonden. Eerst en vooral is de zon er altijd, deze geraakt namelijk nooit uitgeput. De zonnepanelen zorgen ervoor dat deze energiebron ten volle benut wordt, want het zonlicht wordt omgezet in gratis energie! Het maakt bovendien niet uit wat voor type dak u hebt, want alles is mogelijk voor Energie Control!
 • Denkt u er misschien aan om een zonneboiler te installeren? Terecht, want het is momenteel één van de meest gesubsidieerde investeringen op de markt. Een zonneboiler zorgt voor eindeloze hoeveelheden energie en tegelijkertijd is er geen CO₂-uitstoot: een win-winsituatie dus. Net zoals bij zonnepanelen, zorgen ook zonneboilers voor extreme kostenbesparingen. Tenslotte kunnen zonneboilers in bestaande systemen worden geïntegreerd, wat ervoor zorgt dat u geen al te grote werken moet realiseren vooraleer u er een kan installeren. Als er een geschikt moment zou zijn om u hieromtrent te informeren, dan is het nu wel!
 • Ook de warmtepomp heeft de afgelopen jaren een steeds betere reputatie gekregen. De warmtepomp kan perfect dienen als vervanging van uw bestaande gas of mazoutketel. Uiteraard brengt het ook veel voordelen met zich mee, het maakt namelijk geen gebruik van fossiele brandstoffen en brengt dus ook geen schade toe aan het milieu! Dankzij de warmte van de zon en van de aarde kan de warmtepomp een ruimte of eventueel zelfs uw sanitair water verwarmen. Hernieuwbare energie is dus altijd een slim idee, zowel voor onze planeet als voor uw porteuille.

Wilt u graag een duurzame keuze maken? Wilt u eindelijk overstappen op alternatieve energie? Energie Control is uw specialist! U zal kunnen genieten van kwaliteitsvolle producten en een uitstekende service, van begin tot einde. Twijfel dus niet langer en vraag een gratis offerte aan!

 

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

André  S .

27/02/2014    Ham


Project : zonnepanelen voor een woning Ham 3945
Beoordeling : Correcte informatie en goede prijs
Adres
Energie Control
Meylandtlaan 116 
B-3550 Heusden-Zolder, Belgium
BTW: BE0472.009.819
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.