Specialisten in Elektriciteitswerken actief in provincie Oost-Vlaanderen

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Elektriciteitswerken in regio Oost-Vlaanderen

Elektriciteitswerken voor verbouwing | Sint-Amandsberg
 Sint-Amandsberg (Oost-Vlaanderen)

Mijn benedenverdieping wordt helemaal verbouwd. Er komen nieuwe leidingen, elektriciteitswerken, vloeren, muren en sanitair. Ik ben op zoek naar iemand die de elektriciteit wil vernieuwen (kabels en stopcontacten). Het gaat om een woonkamer, gang, keuken en toilet.

Elektriciteitswerken voor keuring | Aalter
 Aalter (Oost-Vlaanderen)

Wij hebben recent een huis gekocht. Maar de elektriciteit is niet conform, dus deze moet aangepast te worden om aan de eisen van keuring te voldoen.

Elektriciteitswerken te Gent
 Gent (Oost-Vlaanderen)

Mijn elektrische installatie dient binnenkort gekeurd te worden, waarbij ik er vrijwel zeker van ben dat mijn zekeringkast zal afgekeurd worden. Een nieuwe kast is dus aan de orde.

Nu heb ik 6 eenheden met een verliesstroomschakelaar van 300 mA – Beltransformator, trapsautomaat en sinds maart 2018 een secundaire kast met 4 eenheden van 10A met een verliesstroomschakelaar van 30mA

Nieuwe kast met zeker twee reserve eenheden voor totaal 8 en dit alles keuring proof.

Nazien dat mijn woning de keuring zal doorstaan.

Eventueel het plaatsen van een camera – deurbel

Kan U dit werk aanvaarden en hiervoor jouw beste prijs – bestek opmaken?

Elektriciteitswerken voor een school in Gent
 Gent (Oost-Vlaanderen)

In een kleuterschool in Mariakerke (Gent) is de elektrische laagspanningsinstallatie afgekeurd. De verschillende inbreuken uit het vorig keuringsverslag (01/2020) moeten zo snel mogelijk worden weggewerkt en verbeterd. Er is reeds een ééndraadschema aanwezig, maar dat is niet voldoende om in orde te zijn me de huidige wetgeving (AREI). Graag zouden we laagspanningsinstallatie willen laten nakijken en verbeteren.

Elektriciteitswerken voor een woning in Hamme
 Hamme (Oost-Vlaanderen)

Volledige vernieuwing van elektriciteit. Plaatsen nieuwe stopcontacten , schakelaars en internetkabels. Laatste keuring recent gebeurd.