Welkom bij Ecclipse

Over ons


Ecclipse is een veelzijdige bouwonderneming die actief is in verschillende sectoren zoals verwarming, airconditioning , installatie van sanitaire voorzieningen, of het creëren en onderhouden van elektrische installaties en netwerken. Onze activiteit is vooral gericht op het creëren van oplossingen voor de productie of het gebruik van groene en duurzame energie. We zijn al enkele jaren gevestigd in Bourlers waar we een groot aantal projecten hebben uitgevoerd voor zowel particulieren als bedrijven.

Onze installatie-, onderhouds- en reparatiediensten

Installatie van zonnepanelen: thermisch en fotovoltaïsch

Of het nu gaat om een huis, een bedrijfsschuur, een gemeenschappelijk gebouw of een boerderij, wij installeren de zonnepanelen zodra de situatie dat toelaat en we kunnen u uitrusten met thermische zonnepanelen voor de productie van warm water, maar ook met zonnepanelen voor de verwarming en koeling.We kunnen u ook uitrusten met fotovoltaïsche zonnepanelen voor de productie van groene stroom voor uw huis, maar die u ook kunt herverdelen aan het net en zo deelnemen aan duurzame energie.

Airconditioning en verwarming

Wij installeren, onderhouden en repareren ook airconditioning en verwarmingssystemen zoals warmtepompen , maar ook vloerverwarmingssystemen. Volgens ons wordt het essentieel om verwarmingstoestellen die afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen te renoveren of te vervangen en we willen graag oplossingen bieden aan iedereen die aan deze vernieuwing wil deelnemen.
We hebben een groot aantal werken uitgevoerd in Bourlers en de omliggende gemeenten. Onze reputatie staat gelijk aan de energiebesparing van al onze klanten.

Sanitair en elektriciteit

We kunnen ook sanitairblokken installeren in grote structuren zoals scholen en gymnastiekzalen, maar we voeren ook projecten uit voor particulieren, in het kader van een renovatie of uitbreiding.
U moet het elektriciteitsnet van uw woning herdoen, u breidt uw woning uit of u renoveert een oude woning? Wij bieden u onze vaardigheden aan bij de realisatie van uw elektrische netwerk en bieden u innovatieve oplossingen om op lange termijn geld te besparen en misschien zelfs deel te nemen aan de energietransitie door te kiezen voor ecologische oplossingen voor uw woning.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Wat uw project ook is, we nemen de tijd om alle aanvragen te bestuderen, en we verplaatsen ons gratis om uw project te visualiseren, om zo snel mogelijk een schatting te kunnen maken die aansluit bij uw doelstellingen en uw budget. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, want de overstap naar duurzame energieën wordt een noodzaak, en we zullen ernaar streven om u in deze transitie te begeleiden met een zorg voor kwaliteit, economie en esthetiek.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Regio ' s van de activiteit




Adres
Ecclipse
RUE DES JUIFS(BOU) 22
6464 CHIMAY, België
BTW: BE0628461911
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .