Welkom bij De-Mach Solutions

Over ons


De-Mach Solutions is een bedrijf gespecialiseerd in dakwerken, dakisolatie en gewone isolatie. Dankzij ons vakmanschap en jarenlange ervaring zijn wij de ideale partner voor uw project! Uw huis is onze zorg en daar houden wij ons ook aan. Wij willen zorgen voor kwalitatieve producten, een excellente service, een schitterend eindresultaat en uiteraard ook tevreden klanten.

Bovendien beschikken wij over een transparant en ervaren team, die met veel passie en vooral veel goesting aan ieder project begint, groot of klein! Voor ons is het voornamelijk belangrijk om kwaliteit te kunnen blijven garanderen, kwantiteit daarentegen is net iets onbelangrijker. Daarom voeren wij ieder project met veel zorg uit, zodat er niets kan mislopen.

Heeft u bouwplannen of wilt u uw dak laten renoveren door een erkende aannemer? Dan is De-Mach Solutions de juiste partner. Wij kunnen alvast niet wachten om samen met u in zee te gaan!


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Zorg dragen voor uw dak is ontzettend belangrijk. Een slecht onderhouden dak brengt veel nadelen met zich mee, terwijl een goed onderhouden dak ervoor kan zorgen dat de waarde van uw huis meteen de lucht in gaat. 

Er zijn verschillende vormen dakwerken, maar dakisolatie is ongetwijfeld één van de meest rendabele ingrepen wat betreft isolatie. Dit is logisch, want warmte stijgt en gaat dan vaak verloren via het dak.

Indien deze niet goed geïsoleerd is, zal er sprake zijn van energieverlies door gebrek aan isolatie en zal u dit uiteindelijk ook merken aan uw portefeuille. Ook voor het milieu heeft dit nefaste gevolgen.

Heeft u bovendien soms last van geluidsoverlast? Ook hier kan dakisolatie een oplossing voor bieden, indien u het juiste materiaal kiest uiteraard. Investeren in dakwerken is dus een slimme investering, maar waaruit bestaan dakwerken nu precies?

  • Dakisolatie. Dit is uiteraard een onderdeel van dakwerken. Zoals eerder al vermeld werd, is dakisolatie uitstekend voor de waarde van uw woning, voor het milieu en voor uw portefeuille. Dakisolatie kan zowel langs binnen als langs buiten gebeuren.
  • Nieuwe dakbedekking. Indien u uw dak moet vernieuwen omdat uw oud dak versleten is, kan u beroep doen op de ervaren vakmannen van De-Mach Solutions om een nieuwe dakbedekking te plaatsen. U kan kiezen om simpelweg een overzetdak te plaatsen, of de oude dakbedekking te verwijderen en een nieuwe te plaatsen.
  • Nieuwe dakconstructie. Indien u enkel de structuur van uw dak wilt versterken en niet meteen het volledige dak wilt vervangen, kan u extra balken of planken laten aanbrengen door de ervaren vakmannen van De-Mach Solutions. Dit wordt vaak gedaan wanneer de gordingen van het dak doorgezakt zijn door een te zware belasting.
  • Wenst u daklichten te plaatsen of wilt u uw dak reinigen/ontmossen? Ook dit is mogelijk. 

Voor een vlekkeloos eindresultaat bent u bij De-Mach Solutions aan het juiste adres. Twijfel niet langer en vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Regio ' s van de activiteit




Adres
De-Mach Solutions
Marterpad 17
3980 Tessenderlo, België
BTW: BE.0708.804.734
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .