Welkom bij Delta Bouw & Cleaning Service

Over ons


Dient het moment zich stilaan aan om dak- en/of gevelwerken te laten uitvoeren aan je woning? In dat geval hebben we goed nieuws voor jou, aangezien Delta Bouw & Cleaning Service gespecialiseerd is in deze zaken! Onze firma is gelegen in Mariakerke en de hele regio Oost-Vlaanderen kan een beroep doen op onze diensten. We zijn pas in 2018 van start gegaan, maar we koesteren de ambitie om zo snel mogelijk uit te groeien tot een van de toonaangevende spelers in de sector.

Bij Delta Bouw & Cleaning Service dragen we de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel. We trachten altijd een goede verstandhouding uit te bouwen met elke klant en gaan graag een engagement op lange termijn aan met hen. Om die doelstellingen waar te maken, maken we de weloverwogen keuze om enkel werknemers in dienst te nemen die de juiste opleiding genoten hebben en over een minimum aan ervaring beschikken. Verder scholen we ons op regelmatige basis bij. Zo zijn we steeds mee met het reilen en zeilen in de branche en kunnen we elke keer weer tijdig inspelen op eventuele onverwachte wendingen.

Hou je na het lezen van bovenstaande info een goed gevoel over aan wat we je te bieden hebben, maar blijf je toch nog wat op je honger zitten? Twijfel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Ons team van gemotiveerde medewerkers staat met de glimlach voor je klaar en zal er alles aan doen om een oplossing op maat uit te werken die voldoet aan jouw persoonlijke verwachtingen.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Bij Delta Bouw & Cleaning Service zit je op je plaats als het aankomt op dak- en gevelwerken en meer bepaald volgende activiteiten:

  • Reiniging van daken
  • Ontmossing van daken
  • Gevelrenovaties
  • Gevelwerken

Het is belangrijk om op tijd en stond werken aan je dak en gevel te laten doorvoeren met het oog op een langere levensduur en een frisse look. Als je op zoek bent naar de geknipte kandidaat om een van deze klussen aan uit te besteden, kan je hiervoor steeds bij ons terecht. Wij leveren kwaliteit aan een vlot tempo en betaalbare prijzen.

Regio ' s van de activiteit




Adres
Delta Bouw & Cleaning Service
Kerselaarstraat 19
9030 Mariakerke, België
BTW: BE0841951684
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .