Specialisten in Dakwerken actief in provincie West-Vlaanderen

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Dakwerken in regio West-Vlaanderen

Dakwerken te Oostkamp
 Oostkamp (West-Vlaanderen)

Het dak moet helemaal vernieuwd worden. Ook 2 houten balken/dragers zijn rot en moeten dus nog vernieuwd worden. We zouden graag twee offertes laten opmaken: een met isolatie en een zonder isolatie. Het dak is ongeveer 76,5 m².

Vervangen pannen en pannelatten te Ardooie
 Ardooie (West-Vlaanderen)

Ik zoek een dakwerker voor het vervangen van de dakpannen en pannelatten. Eventueel ook isoleren en het plaatsen van 1 veluxraam. Het gaat om een hellend dat met 60m² per kant te renoveren. || Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen, stalen dakplaten of dakpanplaten || Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest

Renovatie of afbraak van de schoorsteen | Oostende
 Oostende (West-Vlaanderen)

Ik zoek een dakwerker te Oostende voor de renovatie of afbraak van de schoorsteen. Bij de voorbije storm Odette is een afdekplaat losgekomen. Ik heb die zelf voorlopig terug vastgelegd, maar de schoorsteen zelf is in slechte staat. Aangezien de schooorsteen alleen gebruikt wordt als afvoerkanaal voor een verluchting van de douche, mag de schoorsteen indien mogelijk in feite weg en een verluchtingspijp voor de ventilator in de plaats gezet worden.

Bestaand dak met asbestleien vernieuwen in Boezingen
 Boezinge (West-Vlaanderen)

Ik zoek een dakwerker voor het vernieuwen van een bestaand dak met asbestleien van 1974. De keuze voor de nieuwe dakbedekking van het nieuwe dak staat nog volledig open, dus ik laat me graag adviseren.

Dakwerken te Oostende
 Oostende (West-Vlaanderen)

Vorig jaar hebben wij een huis gekocht. Na de aankoop van onze woning hebben we vast gesteld dat er asbest in de dakpannen (leien) zitten. Het dak is in de vorm van Napoleon hoed. Graag hadden wij de oorspronkelijke vorm behouden (indien mogelijk) de oppervlakte is ongeveer 230 m². Gelukkig is deze nog in goeie staat maar graag hadden wij eens een offerte om te zien hoeveel het ons ongeveer zal kosten om dit te vernieuwen want willen er ook niet te lang mee wachten. Voor ons kan het alle dagen in de herfstvakantie want ik werk in onderwijs en kan mij wat schikken. || Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Leien || Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest