Specialisten in Dakwerken actief in provincie Vlaams Brabant

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Dakwerken in regio Vlaams Brabant

Dakwerken in Herent
 Herent (Vlaams Brabant)

Dit is voor een woning die we aankopen. Het dak zou moeten worden nagekeken en er zou een offerte opgemaakt moeten worden voor het vernieuwen of renoveren ervan. Het dak is van 1959, vermoedelijk leien maar geen idee of het asbestleien of gewonnen leien zijn.

Dakwerken voor een woning in Elewijt
 Elewijt (Vlaams Brabant)

Verwijderen van oude leien en plaatsen van dakfolie. Ook plaatsen van nieuwe panlatten en dakpannen. Het gaat om ongeveer 45 vierkante meter. Dit is een bijgebouw van de keuken.

Renovatie verandadak in Zemst
 Zemst (Vlaams Brabant)

Het dak van de veranda lekt en moet vernieuwd worden (het regent langs de muur en één van de platen lekt ook. Ze zijn ook alle drie beschadigd door zware hagel). Het dak bestaat uit 3 polycarbonaat platen. Er staat een zonnewering op deze platen die bij het vernieuwen van het dak terug moet geplaatst worden. De polycarbonaatplaten van zo'n 20 jaar oud.

Hellend dak langs buiten isoleren te Kampenhout
 Kampenhout (Vlaams Brabant)

We zouden graag ons hellend dak (±40m²) langs buiten willen isoleren. Een sarkingdak leek ons de beste optie want het gaat om een renovatie. De dakpannen zijn in principe nog in goede staat. Er is nu 6cm isolatie aan de binnenkant maar is niet voldoende. We hebben 2 veluxen die ook vervangen moeten worden. De dakgoten moeten aangepast worden rekening houdend met isolatie 10cm en crepi die later op de muren komt. Het is een dak zonder asbest.

Plaatsen van rookkanaal in Lubbeek
 Lubbeek (Vlaams Brabant)

We wensen een rookkanaal te plaatsen door een bestaande schoorsteen. De schoorsteen is aangesloten op een houtkachel. De totale lengte is naar schatting minstens 11 meter. Dit is een dak met dakpannen die vernieuwd werd in 2016