Specialisten in Dakwerken actief in provincie Oost-Vlaanderen

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Dakwerken in regio Oost-Vlaanderen

Dakwerken in Gent
 Gent (Oost-Vlaanderen)

We zouden graag onze dakbedekking laten vervangen door een wortelwerende EPDM, zodat we een groendak kunnen plaatsen. Het gaat om een stukje plat dak van 6m² boven het gelijkvloers en een stukje plat dak van 10m² boven onze 2de verdieping.

Kan u mij hier een offerte voor bezorgen?

Dakterras aanleggen | Dendermonde
 Dendermonde (Oost-Vlaanderen)

Op ons plat dak is er ruimte om een dakterras aan te leggen. De toegang hiervoor kan via een deurraam. Graag had ik een offerte gekregen voor het aanleggen van het terras in een houtstructuur.

Dak vernieuwen met kunststof | Gent
 Oostakker (Oost-Vlaanderen)

Wij hebben een open woning van 100m². We zouden om ons dak de komende jaren willen vernieuwen, het liefst met kunststof dakpanplaten met isolatie.
Er zijn 2 nokken: één van 12m en één van 4m.
Ook is er 1 schouw.
Ik gok dat de helling van de daken ongeveer 45 graden zijn.

Dakwerken voor een woning in Beveren waas
 Beveren-Waas (Oost-Vlaanderen)

Verwijderen van oude dakpannen en panlatten, het dak isoleren en bedekken met dubbelsluitende dakpannen (Pottelbergse pannen), het bestaande Veluxraam vervangen (in dezelfde maat), en de achterste dakgoot volledig vervangen.

Dakwerken voor een loods | Temse
 Temse (Oost-Vlaanderen)

Ik ga een loods zetten van 8 m op 12,5 m met metalen spanten, de nok in het midden en onder 20 graden. Hierop had ik graag ecopanelen van 30 mm geplaatst. De gordingen zullen om de 1,5 m worden geplaatst.