Specialisten in Dakwerken actief in provincie Oost-Vlaanderen

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Dakwerken in regio Oost-Vlaanderen

Dakwerken voor een woning in Haaltert
 Haaltert (Oost-Vlaanderen)

Halfopen woning met een asbestleien dak. Graag een offerte voor het bestaande dak te vernieuwen en de asbestleien verwijderen.

Zwarte dakpannen voor een woning in Lochristi
 Lochristi (Oost-Vlaanderen)

Ik zoek een offerte voor het vervangen van een bestaande dakbedekking naar zwarte gelakte pannen, plus het plaatsen van een onderdak. De woning is van de jaren 50 en heeft een dak van ongeveer 70 m².

Dakwerken voor een woning in Zulte
 Zulte (Oost-Vlaanderen)

Ik zoek een offerte voor het ontmossen van een dak en verder uitvoeren van herstellingswerken. Het gaat om voegwerken op een pannendak en een lek herstellen op een roofing dak.

Asbest leien verwijderen + nieuwe dakbedekking | Stekene
 Stekene (Oost-Vlaanderen)

Het bestaande dak is in slechte staat en bestaat waarschijnlijk uit asbestleien. Deze gaan door onszelf verwijderd worden. Het dak dient afgebroken te worden en verhoogt te worden. zodat er een volledige extra verdieping bij komt. Het dak betreft een zadeldak. Het huidige dak gaat zijn originele breedte en diepte behouden en zo zou het 9,25 meter breed zijn en 11,52 meter diep gaan (middelpunt ligt dus op 5,76 meter). Voor het nieuwe dak zouden we een hoogte van 4,60 meter willen hebben. met een hellingshoek die dus op 38,6° ligt. De afwerking van pan of leisteen is ons nog niet gekend. We zouden met zonnepanelen willen werken op de zuidkant (achterzijde woning) en eventueel twee dakvenster langs de noordkant. Een goede isolatie is een must, woning van 1969.

Dakkapel plaatsen op bestaand dak in Wetteren
 Wetteren (Oost-Vlaanderen)

We wensen een dakkapel te plaatsen op een bestaand schuin dak. Het betreft de plaatsing van een dakkapel met een breedte van 4,50m. De dakkapel heeft een hoogte van 1,40m en 6,20m boven het vloerpeil. Afwerking met een hellend dak in dezelfde dakpannen als bestaand dak. Afwerking in cederhout en PVC. De vergunning is al in orde.