Welkom bij C-Energie

Over ons


C-Energie is uw betrouwbare partner voor al uw energiezorgen. We hebben jarenlange ervering in in dakwerken, cv-renovaties en hernieuwbare energie. Daarnaast hebben we nog een heel gamma aan verschillende energiebesparende werken die we kunnen uitvoeren.

Wij verzekeren uw professionele installatie die met uiterste zorg worden uitgevoerd. C-Energie staat voor een totaalservice, van het leveren van advies bij uw keuze tot de oplevering en uitstekende dienst-na-verkoop. Ook voor uw subsidies bent u bij ons aan het juiste adres: C-Energie is officieel erkend voor het plaatsen van uw installaties.

We werken vanuit de regio’s Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en advies op maat zodat wij u op de beste manier van dienst kunnen zijn.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


U kan dus bij ons terecht voor specifieke of een totaalpakket aan energiezuinige maatregelen!

Dakwerken

Wij zorgen voor uw ideale plat dak: goede kwaliteit aan een voordelige prijs. U kan kiezen voor bitumineuze of kunststof dakbedekking. Bitumineuze dakbedekking (ook roofing of dakleer genoemd) is geschikt voor zowel platte als licht hellende daken en is zowel duurzaam als makkelijk te verwerken. Daarnaast leggen we ook kunststof dakbedekking, geschikt voor platte en hellende daken. Dat is milieuvriendelijk materiaal dat veelal volledig recycleerbaar is. Het is een waar lichtgewicht, wat het ook ideaal maakt voor daken met een lichte onderconstructie.

Wil u graag een natuuroase op hoogte én het klimaat een handje toesteken? Wij leveren ook groendaken met uiterste zorg op!

Gevelwerken

Uw gevel extra goed isoleren is een investering die zich makkelijk terugbetaald wanneer de koude wintermaanden aan zet zijn. Goed geïsoleerde buitenmuren doen uw energiefactuur flink slinken. Met crepi krijgt u in geen tijd een moderne, duurzame en onderhuisvriendelijke gevelafwerking! Zowel bij nieuwbouw als bij gevelrenovatie is crepi, ook gevelbepleistering genoemd, een slimme keuze. U verandert uw oude gevel in een mum van tijd een perfect geïsoleerde en moderne gevel die bestand is tegen alle weersomstandigheden dankzij waterdicht en waterafstotend materiaal. Zo voldoet u aan de meest recente energienormen!

Door met ons samen te werken kan u ook rekenen op premies voor uw isolatiewerken!

Condensatieketels

Wij werken enkel met HR-TOP condensatieketels, de beste in hun soort! Dankzij deze ketels kan u tot wel 40% procent op uw totale energiefactuur besparen. Uw oude condensatieketel tijdig vervangen met een HR-TOP condensatieketel is één van de beste investeringen die u voor uw portemonnee en het klimaat kan doen!

Zonnepanelen

Wil u uw energiefactoor helemaal tot een minimum beperken? Vraag dan naar onze zonnepanelen! C-Energie werkt enkel met bekende Europese merken op vlak van zonnepanelen en volledig voldoen aan de Europese richtlijnen alsook gecertificeerd zijn. We geven 30 jaar garantie op onze panelen en 25 jaar op de omvormer!

Sanitaire verwarmingsrenovaties

Ook voor uw sanitaire verwarmingsrenovaties kan u rekenen op ons vakmanschap, zowel bij nieuwbouw als bij renovaties. Wij plaatsen sanitaire leidingen en toestellen, cv-leidingen en radiatoren alsook gasleidingen en afstelling. Vraag op deze pagina uw offerte aan!

Regio ' s van de activiteit




Adres
C-Energie
Cleydaellaan 15 bus 5
2630 Aartselaar, België
BTW: BE 0632 897 977
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .