Welkom bij Braeckman Robin

Over ons


Bent u op zoek naar een professionele loodgieter voor uw badkamer, sanitair of verwarming? Wij helpen u graag verder met al uw renovatie of nieuwbouwprojecten en herstellingswerken. Voor onderhoud van uw gasketel of elektrische boiler kan u ook bij ons terecht. Wij bieden u een vlotte service met een goede garantie. Zit u met een dringend probleem? Bel ons op en wij helpen u snel verder.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Voor een badkamer die bij u past, moet u bij Braeckman Robin zijn. Samen met u bekijken wij wat uw noden en wensen zijn en wat praktisch zou lukken voor uw ruimte. wij geven vakkundig advies, zodat u op het einde van de rit zeker bent van uw keuze. Wilt u uw bad door een inloopdouche vervangen? Geen probleem! Braekman Robin garandeert een vlotte service en een propere afwerking. Waar moet u zoal op letten bij het kiezen van een geschikte badkamer? Hier staan enkele tips opgesomd: 

  • Kies een vloer die speciaal voor de badkamer gemaakt is en dus goed tegen vocht kan.
  • Denk na over een automatisch ventilatiesysteem of zorg dat er voldoende ventilatie is.
  • Denk goed na over de juiste verlichting voor uw badkamer en creëer de juiste sfeer.
  • Voorzie genoeg stopcontacten, maar plaats deze niet in de buurt van bad en douche.

Bent u op zoek naar de juiste verwarming voor uw woning? Ook hier kan Braekman Robin u bij helpen. De geschikte verwarming kiezen voor uw woning is heel belangrijk en het moet daarom ook een doordachte keuze zijn. U zal rekening moeten houden met het type brandstof en eventueel ook het rendement.

Een warmtepomp is bijvoorbeeld misschien wel een grotere investering, maar het heeft wel een hoog rendement! Het is daarom ook belangrijk dat u rekening houdt met de isolatie van uw woning. Ziet u de bomen door het bos niet meer en weet u niet waar te beginnen?

Geen zorgen, want bij Robin Braekman zal u kunnen genieten van vakkundig advies, zodat u er niet alleen voor staat. Het bedrijf zorgt voor zowel de installatie als voor de vervanging van radiatoren en verwarmingsketels. Ook vloerverwarming, zonneboilers en warmtepompen kunnen wij voorzien.

Ook sanitair is belangrijk als u aan badkamers denkt. Daarom zorgt Robin Braeckman voor een correcte plaatsing en aansluiting van uw sanitaire voorzieningen. wij bieden tal van mogelijkheden, waaronder een waterverzachter voor hard water en een regenwaterpomp die u helpt besparen op uw waterrekening. Scheelt er iets met uw sanitaire voorziening en moet het hersteld of vervangen worden? Ook hier zorgen wij voor. 

Bij Braeckman Robin is de jarenlange ervaring meteen merkbaar. Bij dringende problemen kan u hen telefonisch contacteren en wij zullen meteen voor u klaarstaan. Twijfel dus niet langer en kies voor kwaliteit! Vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Regio ' s van de activiteit




Adres
Braeckman Robin
Winkelstraat 104
9032 Gent, België
BTW: BE0716819409
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .