Offerteaanvraag: zonneboiler voor een woning in Bocholt - Limburg

Dit is voor een nieuwbouw waarbij nu de ruwbouw op het eerste verdieping zit. Deze woning zal een epdm rubberen dak hebben waar er zeker een minimum van 5m² zal zijn zonder enige schaduwplek. Ik sta open voor ter plaatsen de bouwplannen en de werf te bekijken en aan de hand van uw bevindingen een offerte te ontvangen voor het best mogelijke systeem. Ik wens ook verdere informatie over het rendement en de plaatsing van deze boiler. In eerste instantie zal ik alleen wonen , dit kan echter vrij snel naar twee mensen gaan. Graag in de avond een contact om de afspraak te bespreken.

3950
Zoektermen:: offerte , zonneboiler , zonneboiler op het dak

* 1. Waarom wilt u een zonneboiler installeren?
 Zonneboiler voor sanitair (warm water)
 Zonneboiler voor vloerverwarming
* 2. Waar wenst u de panelen (collectoren) te plaatsen?
Collectoren op plat dak
3. Wanneer wenst u de installatie van de zonneboiler?
Binnen de 3 maanden

Op zoek naar een leverancier?

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

West-Vlaanderen

Wij zoeken offertes voor een zonneboiler, wij hebben een hellend pannendak, ons dak is naar het zuiden gericht, wij hebben 2 dakvensters in ons dak, wij zijn eigenaars van de woning.

Lees meer

West-Vlaanderen

We gaan binnenkort zonnepanelen plaatsen op een woning met pannendak van 2007. Graag had ik onmiddellijk ook de opties bekeken voor een zonneboiler.

Lees meer

Limburg

Momenteel gebruiken we voor ons warm water zowel stookolie en deels ook met een elektrische boiler en een doorstromer van 5-10l. Woning van 87 maar volledige geïsoleerd door mezelf. Plaatsing is op het dak van dakpannen . De achterkant is het meest ...

Lees meer

Populaire categorieën

Vind de beste leveranciers voor...