Dakisolatie

Waarom uw dak laten isoleren?

Is uw huis nog niet geïsoleerd? Begin dan met het dak. Ruim 30% van uw energie gaat verloren doordat uw dak niet geïsoleerd is.
  • Bespaar tot 30% op uw energiefactuur
  • Dakisolatie is verplicht tegen 2020
Vergelijk volledig vrijblijvend offertes van de beste isolatiespecialisten uit uw buurt en kies zelf.


Offertes aanvragen

Ik wil dakisolatie offertes vergelijken

 
* 1. Welk type dakisolatie wenst u?
 
 
* 2. Welke dakoppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?
 
 
* 3. Wanneer wenst u de isolatiewerken te starten?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


Offertes voor dakisolatie: zo vindt u de beste deal

Bent u van plan uw dak te isoleren? Groot gelijk! Met de verplichte dakisolatiemaatregel die vanaf 2020 in voege zal treden bent u er best op tijd bij. Bent u nog op zoek naar een geschikte leverancier in dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen u helpen om snel een kwalitatieve offerte voor dakisolatie te ontvangen van verschillende leveranciers.

Vul nu uw aanvraag in via ons formulier en vergelijk offertes van dakisolatie specialisten uit uw regio. Dit neemt slechts 2 minuten in beslag en zorgt ervoor dat uw isolatieproject al zo'n 30% goedkoper wordt. Wij werken namelijk met de beste leveranciers die u een legio aan mogelijkheden kunnen aanbieden.

Ontvang offertes voor dakisolatie

Offerte dakisolatie: Vraag gratis en vrijblijvend je offerte bij specialisten uit de buurt


Met de verplichte isolatiemaatregel in 2020 was ik dringend op zoek naar een dakisolatie specialist. Gelukkig heeft Bobex mij snel kunnen helpen.

De opvolging en het contact met de leverancier is zeer vlot verlopen. Binnen de 5 dagen was de offerte getekend en was mijn dak correct geïsoleerd.

D. Willems uit Linkebeek
Hoe bespaart u met een offerte voor dakisolatie?

Als u het slim aanpakt hoeven uw isolatiewerken niet zo'n grote hap uit uw budget te nemen. Wij lijsten even de belangrijkste besparingen op die een offerte voor dakisolatie u kan opleveren:

1. Combineer verschillende isolatiewerken samen
Isoleert u uw dak? Dan is het misschien handig om ook uw spouwmuur te isoleren. Deze werken worden gewoonlijk door dezelfde specialist uitgevoerd. Hierdoor bespaart u alvast op extra verplaatsingskosten.

2. Bespaar tijd en dus ook geld
Isolatiespecialisten rekenen meestal een uurtarief. Maak vooraf alvast je zolder leeg zodat de isolatie-expert geen extra werk hoeft te verrichten. Overleg samen met hem wat je op voorhand al kunt doen.

3. Vergelijken loont! Vraag verschillende offertes voor dakisolatie aan
Aanvaard niet onmiddellijk de eerste offerte die je ontvangt. Een isolatiespecialist die dichter in de buurt woont zal misschien geen verplaatsingskosten aanrekenen. Het vergelijken van verschillende offertes versterkt uw onderhandelingspositie en kan u een besparing opleveren tot zo'n 30%.Veelgestelde vragen over offertes voor dakisolatie

Het vinden van de juiste dakisolatie specialist hoeft geen lastige klus te zijn. Ziet u er tegenop om alle leveranciers te moeten opbellen voor een offerte? Wij helpen u een handje. Vul snel ons eenvoudig formulier in. Wij brengen u in contact met de beste dakisolatie-expert uit regio die u een gratis en vrijblijvend offerte opmaken. Uw dak isoleren was nog nooit zo simpel.

Neen, elke offerte die u via Bobex aanvraagt is volledig gratis en vrijblijvend.
Via ons formulier vraagt u gratis en vrijblijvend uw offerte aan. Bobex zoekt de beste zonnepaneel specialisten bij u uit de buurt. U ontvangt tot wel 5 offertes van de beste zonnepaneel specialisten die binnen de 2 werkdagen met u contact opnemen. Op basis van de prijs en de kwaliteit vergelijkt u de verschillende zonnepanelen offertes en kiest de beste specialist voor uw project. 
Wij zorgen voor een snel antwoord. Eenmaal wij uw offerteaanvraag ontvangen hebben, brengen wij u binnen de 48 uur in relatie met de beste zonnepanelen-leveranciers in uw regio.

Soortgelijke aanvragen: Dakisolatie

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Oost-Vlaanderen

Ik wens mijn dak te laten isoleren (ongeveer 80 m²). We hebben een hellend dak met dakpannen. Er is reeds een onderdak. Over het soort isolatie heb ik nog niet nagedacht.

Antwerpen

Dit is een appartementsgebouw met zes eigenaars. Er moet isolatie komen op of onder de roofing. Het dak is bereikbaar via de derde verdieping. Het gebouw dateert van de jaren 60 en ik heb geen idee wanneer de roofing geplaatst is.

Antwerpen

Dakisolatie via een gewone zolder. Het dak bestaat uit dakpannen. Onderdak is voorzien. Woning van 1988 met originele dak.

West-Vlaanderen

Voor mijn woning, die nu leeg staat, wil ik het dak laten isoleren. Het gaat om een hellend pannendak met onderdak van 120 m². Bouwjaar is 1972.

Ik wil offertes voor dakisolatie vergelijken