Welkom bij Bevo Security

Over ons


Bent u op zoek naar een betrouwbare firma die uw woning of bedrijf vakkundig kan beveiligen? Bij Bevo Security bent u aan het juiste adres! Wij voorzien uw gebouw van alarmsystemen, toegangscontrole, camerabewaking, videofonie en brandbeveiliging. 

Wij zorgen ervoor dat uw kantoor, thuis of ander gebouw perfect beveiligd is tegen inbrekers en brand. Wij leveren daarvoor alles wat u maar kan wensen. Ook voor allerhande veiligheidssloten kan u bij ons terecht. Indien gewenst, verzorgen we zelfs werfbeveiliging en een degelijke schatkamerbouw. Zowel bedrijven als particulieren zijn bij ons aan het juiste adres. Met trots draagt Bevo Security het INCERT-attest, een duidelijk teken van haar kwaliteit.

Bij Bevo Security leveren we al het materiaal en de daarbij horende diensten om uw woning, kantoor of andere ruimte perfect veilig te maken. Twijfel niet en vraag hier een gratis offerte aan!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Alarmsystemen

Samen met u zoeken we naar de beste oplossing voor uw probleem. Op die manier staan we garant voor het vinden van een alarmsysteem op maat van uw budget. Wilt u uw alarmsysteem koppelen aan andere systemen, branddetectoren en domotica? Geen probleem! Ook voor het doorschakelen van uw alarmsysteem naar een meldkamer kan worden gezorgd.

Camerabewaking

Wij bieden we u steeds de meest recent betrouwbare en kwalitatieve systemen op de markt aan. Wil u uw camerabeelden graag ten allen tijde bekijken via uw PC, tablet of smartphone? Dat kan!

Dankzij Intelligent Video Analyses (IVS) beschikt u over slimme camera’s die perfect weten wanneer een opname moet gemaakt worden of een alarm moet afgaan. U kan op onze camera’s rekenen om beelden te maken in de hoogste resoluties, zelfs wanneer het donker is.

Ook na de plaatsing kan u op Bevo Security rekenen. Wij begeleiden u met plezier bij de aangifte van uw camerabewaking. Zo bent u verzekerd dat u voldoet aan alle wettelijke vereisten.

Toegangscontrole

U controleert graag wie uw pand of thuis binnen mag? Dan zijn onze toegangscontrolesystemen iets voor u. U kan kiezen voor toegangscontrole via een codeklavier, kaart, badge, vingerafdruk, handafdruk, gezichtsherkenning, bloedvatenlezer of zelfs nummerplaat.

Wil u uw toegangscontrolesysteem graag gebruiken voor tijdsregistratie? Geen probleem, wij zorgen voor een koppeling met uw bestaande systemen!

Videofonie

Onze videofoniesystemen zorgen ervoor dat u rechtstreeks in verbinding staat met een persoon die uw deurbel gebruikt. U kan met die persoon in gesprek gaan en hem zelfs vanop afstand toegang verlenen. Dankzij de elektrische sloten kiest u exact welke deuren u opent en welke niet.

Dankzij bijhorende apps kan u zelfs via uw smartphone kijken wie er aan uw deurbel staat alsook de toegang bepalen.

Brandbeveiliging

Branddetectiesystemen horen brand in een vroeg stadium op te merken. Dat redt levens en beperkt materiele schade. Onze kwalitatieve systemen zorgen ervoor dat brand zo snel mogelijk wordt opgemerkt.

Vanwege de wettelijke verplichtingen rond brandbeveiligingsystemen voor zowel particulieren als bedrijven moet u kunnen rekenen op vakmanschap. Wij zijn experts in het plaatsen van dergelijke systemen en kan ervan op aan dat wij alles tot in de puntjes opvolgen.

Werfbeveiliging

Nood aan meer tijdelijke en verplaatsbare oplossingen om bijvoorbeeld uw werf te beveiligen? Wilt u materiaaldiefstal of beschadegingen tegengaan op plaatsen buiten uw thuis of kantoor? Dan is ons werfbeveiligingssysteem, Wervocam, exact wat u nodig heeft. Dit is een slimme camerasysteem waardoor u geen last heeft van valse meldingen. Alle bewegingen worden geregistreerd waardoor u bovendien alles kan herbekijken via een timelapse.

Uw werf vanop afstand volgen? Geen probleem, dat kan makkelijk via uw smartphone of ander apparaat!

Schatkamerbouw

Wij vervaardigen super veilige en mooie tentoonstellingskasten in ons eigen atelier. Dat laat ons toe om uw waardevolle voorwerpen te doen schitteren in op maat gemaakte oplossingen.

Veiligheidssloten

Een slot is de belangrijkste manier om inbraak tegen te gaan. Deurcilinders zijn tegenwoordig hoogtechnologische standjes met veel kwaliteitskenmerken. Wij leveren meesterwerken op vlak van veilige sloten waardoor uw deur een pak veiliger wordt. Zonder eigendomscertificaat kunnen uw sleutels niet worden bijgemaakt.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Rita  S .

13/09/2014    Heusden


Project : Alarmsysteem voor een woning in Heusden
Beoordeling : zeer goede uirleg gekregen. Was zeer correct
Adres
Bevo Security
Doelstraat 149 
B-8770 Ingelmunster, Belgium
BTW: BE 0886.227.236
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.