Alarmsysteem: Offertes aanvragen

Gratis offertes vergelijken

25.000 projecten per maand

+1.000.000 gebruikers

Nr.1 in België, al 21 jaar lang!

Alarmsysteem: Offertes aanvragen

Uw huis en gezin optimaal beschermen? Kies voor een alarm. Het is het beste afschrikkingsmiddel tegen dieven en er bestaan modellen voor elk budget. Zo bewaakt u niet alleen uw eigendom, maar ook de personen die u het meest dierbaar zijn. En dat veilige gevoel is onbetaalbaar!

Korting brandverzekering dankzij alarmsysteem

Wie een automatisch alarmsysteem laat installeren, heeft bij nagenoeg elke verzekeraar recht op een premiekorting voor de diefstalverzekering. Deze korting loopt al snel op tot 25% van het premiebedrag! De installateur van het alarmsysteem moet wel over een INCERT-certificaat beschikken en een INCERT-conformiteitsattest afgeven. Vraag bij het prijzen vergelijken dus zeker naar het INCERT-certificaat van uw installateur!1. Beschrijf uw project

* 1. Welk type alarmsysteem wenst u?
 
 
* 2. Welk type gebouw wenst u te beveiligen?
 
 
* 3. Welke oppervlakte dient beveiligd te worden?
 
 
* 4. Wanneer wenst u het alarmsysteem te laten installeren?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)
Foto's en bijlagen
Klik hier om foto's of bijlagen toe te voegen. U zal zo sneller reacties ontvangen.

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.
Uitstekend

Offertes vergelijken - eenvoudig & snel

Project Project
Beschrijf
uw project

Plaats hier uw project in één stap. Wij kijken dit na en zorgen voor de beste match met professionals uit uw regio.

Ontvang offertes en vergelijk!
Ontvang offertes en vergelijk!
Vergelijk offertes & beoordelingen

Geïnteresseerde bedrijven contacteren u en stellen een gratis offerte op. U vergelijkt rustig en u bekijkt ook hun beoordelingen.

Kies en <br>bespaar Kies en <br>bespaar
Kies en
bespaar

U kiest uiteraard volledig vrijblijvend. U kunt ook elk bedrijf zelf beoordelen. Dus 100% transparant maar ook 100% veilig!

Offerte alarmsystemen: stel jezelf volgende vragen

Een alarmsysteem kan je niet meer wegdenken in een woning of gebouw. En omdat er duizenden verschillende soorten gebouwen en woningen zijn, zijn er ook heel veel verschillende alarmsystemen. Een alarmsysteem moet volledig op maat zijn van het soort beveiliging dat u wenst. Omdat er zoveel keus is, kan dit artikel u wegwijs maken in de wereld van alarmsystemen.

Welk alarmsysteem wens je?

Er zijn verschillende soorten alarmsystemen. ZO zijn er gewone bedrade systemen, draadloze systemen, systemen met camerabeveiliging, etc. Alarmsystemen bestaan uit drie delen. Het bedieningspaneel dat ergens centraal staat, contactsensors die bevestigd staan op deuren en ramen, en een sirene. Daarnaast kunnen alarmsystemen aangevuld worden met nog extra’s.

Hieronder vindt u drie verschillende alarmsystemen.

Bedraad alarmsysteem

Bedrade of bekabelde systemen hebben het voordeel dat ze altijd zullen reageren bij inbraken door de bekabeling die sowieso betrouwbaar is. Daarnaast zijn deze apparatuur goedkoper, maar door het breek en installatiewerk komt de installatie weer duurder uit.

Draadloos alarmsysteem

Draadloze systemen hebben vanzelfsprekend geen bedrading om verbinding te maken. Deze systemen werken met signalen die in de lucht worden verzonden, zoals bijvoorbeeld een wifi-verbinding. Er zijn alarmsystemen die werken op basis van een wifi-verbinding. Het voordeel hieraan is dat er geen grote afbreekwerken en installaties nodig zijn, waardoor u kan besparen op arbeid. Deze systemen zijn ook heel makkelijk uit te breiden met extra detectoren of andere onderdelen. Deze systemen zijn ook zeer betrouwbaar bij een sterk zendbereik.

Alarm met camerabeveiliging

Vervolgens bestaan er ook alarmsystemen met camerabeveiliging. Camerabeveiliging zorgt ervoor dat u beelden heeft van wat er rondom en in uw woning of gebouw gebeurt. U kunt zoveel camera’s laten plaatsen als u nodig lijkt. Het gamma aan soorten camera’s is heel divers. Zo heeft u HD camera’s, bewegingscamera’s, IP camera’s, analoge camera’s, … U heeft een ruime keuze in camera’s. Voor de voordeur alleen volstaat een analoge camera. Maar deze hebben een slechtere beeldkwaliteit. Daarom wordt bij een vraag naar meerdere camera’s HD camera’s of IP camera’s voorgesteld. Deze camera’s zijn te besturen, en kunnen in- en uit-zoomen. Heeft u een wifi-verbinding, dan kan u zelfs vanop afstand bekijken wat er gaande is.

Welke extra functies wens je?

Bij een alarmsysteem hoort natuurlijk de basis. De sensoren of detectoren, de sirene, een bedieningspaneel, en dergelijke. Maar bij het plaatsen van een alarmsysteem horen meestal ook wat extra’s. Enkele voorbeelden van extra’s:

  • Een onderhoudscontract om geregeld het hele systeem up-to-date te maken
  • Aansluiting voor een meldkamer
  • Afstandsbediening, dit kan bijvoorbeeld via een app op de smartphone
  • Het aantal detectoren kan ook aangepast worden
  • De soorten camera’s, zoals eerder vermeld zijn er heel veel soorten camera’s
  • Rookmelders, brandbeveiliging, etc.

 

Hoe kies je de juiste beveiligingsspecialist?

Niemand kan u zeggen wie de juiste beveiligingsspecialist is. Dit is echter iets dat u zelf moet ondervinden door verschillende offertes van verschillende beveiligingsspecialisten te bekijken. Maar er zijn wel enkele onderdelen waaraan u een juiste beveiligingsspecialist kan herkennen. Natuurlijk kan u rondvragen aan kennissen wie ze aanraden of waar ze al goede referenties van hebben gehoord. U kan ook altijd kijken naar de opties die ze bieden. Maar enkele kenmerken bieden geregeld kwaliteit. Zo is er het Europees keurmerk, de garantie en de duur ervan, en natuurlijk de arbeidskosten voor bepaalde systemen.

Europees keurmerk

Producten in Europa moeten een Europees keurmerk krijgen om zo aan te tonen dat ze correct werken, doen wat ze moeten doen en geen gevaar vormen. Zo geld het CE-merk voor alle producten die in Europa gebruikt kunnen worden. Voor alarmsystemen is er ook een apart Europees keurmerk, namelijk het ABUS-merk. ABUS heeft te maken met veiligheid.

Garantie

U heeft bijvoorbeeld de garantie van het product wat tussen de 1 tot 5 jaar kan liggen. Maar ook de alarmspecialist bied u een garantie. Algemeen geld dat hoe beter de garantie is, hoe betrouwbaarder het bedrijf is. Zo kan de garantie voor de alarmspecialist tussen de 3 tot 5 jaar liggen.

Arbeidskosten

De arbeidskosten bij het installeren van alarmsystemen kunnen tot ongeveer 30% van de prijs bedragen. Dit varieert natuurlijk naar gelang welk systeem u kiest en welke extra’s u erbij neemt. De installatie van bijvoorbeeld een basis bekabeld alarmsysteem is goedkoper dan de installatie van een basis draadloos alarmsysteem. Natuurlijk is het prijsverschil hier voornamelijk in de apparatuur.

Vergelijk offertes en maak de juiste keuze

Laat u begeleiden door een deskundige om te zien welk alarmsysteem u nodig heeft, en wat er in uw woning of gebouw nuttige en nodig kan zijn. Vraag offertes aan en kom te weten wat voor u de beste optie is.

Soortgelijke aanvragen: Alarmsysteem

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Alarmsysteem voor een woning in Bilzen

Limburg

We zouden ons graag informeren omtrent de mogelijkheden van een alarminstallatie. We gaan een volledige renovatie doen in een woning die dateert van de jaren 60.
Onze elektricien spreekt over het trekken van bekabeling, maar we willen graag het ...

Draadloos alarmsysteem voor een huis (Bilzen)

Limburg

We zouden graag een nieuw draadloos alarm- en branddetectiesysteem laten plaatsen met detectoren en camera's, maar zonder meldkamer.We zijn nu bij Verisure.

Alarmsysteem voor een appartement in Antwerpen

Antwerpen

Graag ontvang ik offertes voor een camerabewaking voor de inkom van een appartementsbouw. Enkel voor de binnenbewaking. Ik wil graag de opties bekijken voor zowel camerabeveiliging met bedrading als zonder bedrading.

Bescherm huis en gezin, plaats een alarm