Welkom bij Ydop

Over ons


Ydop heeft een hart voor onze planeet en wil daarom de productie van CO2 drastisch laten dalen. Wij hebben ons toegespitst op milieuvriendelijke isolatie en renovatiewerken. U kan bij ons terecht voor zolderrenovaties, luchtdichting en isolaties.

Milieuvriendelijk? Daarmee bedoelen we minder CO2 in de lucht! CO2 is het meest voorkomende broeikasgas, de grootste dader van de opwarming van de aarde en van de slechte luchtkwaliteit. We dragen dus graag bij aan minder CO2 in de lucht!

Ydop werkt enkel met duurzame materialen en is er reeds in geslaagd meer dan 3,8 ton aan CO2 te besparen! Ons geheim? Isoleren met cellulose. Cellulose is een volledig natuurlijk product en een krachtig middel om het CO2 verbruik naar beneden te halen. Het is 100 procent recyclebaar en bevat geen schadelijke, chemische elementen. Bovendien is het een zeer kwalitatief isolatiemateriaal. Uw energiefactuur tuimelt naar beneden samen met uw ecologische voetafdruk. Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Onze cellulose isolatiemateriaal bestaat uit gerecycleerd krantenpapier (93%) vermeng met sterk brandwerende boorzouten. Dat maakt dit product 100% recycleerbaar! Ook de aanmaak gebeurt op een ecologische manier en cellulose bevat geen vervuilende chemische elementen, in tegenstelling tot andere isolatiematerialen zoals PUR of EPS.

Is uw energiefactuur te hoog? Wil u een milieuvriendelijker leven leiden én uw energiekosten drukken? Dan bent u aan het juiste adres. Bij Ydop bent u verzekerd van zeer kwaliteitsvol en duurzaam isolatiemateriaal en de meest milieuvriendelijke installatie. Uw ruimtes worden perfect geïsoleerd op basis van uw wensen!

Daarnaast zorgen wij ook dat uw ruimtes perfect lucht- en winddicht zijn. Onze luchtdichting voorkomt dat vochtige binnenlucht in de muren binnendringt. Dankzij ons luchtdoorlatend dampscherm blijven uw muren zo vrij van condensvorming een schimmels. Onze winddichting verhindert dan weer dat de werking van het isolatiemateriaal gedeeltelijk teniet wordt gedaan doordat er koude lucht door het isolatiemateriaal kan stromen. Dankzij ons lucht- en winddicht isolatiemateriaal blijft uw binnenlucht lekker gezond in de winter en heerlijk fris in de zomer.

U wil uw zolder graag tot in de puntjes laten renoveren? U kan op ons rekenen voor uw project van A tot Z. Wij coördineren de werken in samenwerking met loodgieters en elektricien zodat u snel gebruik kan maken van een perfect geïsoleerde ruimte.

Om kosten te besparen, mag u natuurlijk zelf met ons meewerken. Graag zelfs! Ideaal voor een handige doe-het-zelver. Wij stellen ons gereedschap ter uw beschikking.

Gelukkig kan je rekening op de overheid voor dergelijke milieuvriendelijke werken. Daarom leveren wij u alle nodige documenten om de juiste premies aan te vragen. Zo kan u de kosten nog verder drukken!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Frank  G .

25/08/2014    Rotselaar


Project : daksiolatie voor een woning in rotselaar
Beoordeling : Correct
Adres
Ydop
Nerm 157 
B-3320 Hoegaarden, Belgium
BTW: BE0871.060.691
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.