Welkom bij XLWOOD

Over ons


Is het uit hout, dan zijn wij uw reddende engel. Vloerwerken, parketten plaatsen, schrijnwerkenvoor uw interieur, kasten allerlei en zelfs maatwerk en kasten op maat, we zijn ervaren in alles wat met hout te maken heeft. Aarzel niet om ons te contacteren voor uw hout-kwestie.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Schrijnwerk

Onze jarenlange ervaring in schrijnwerk laat ons uitmunten in verschillende soorten schrijnwerk, zoals: plafonds, binnendeuren, ramen, parket, trappen en zelfs het uittimmeren van uw dakconstructie.

Hieronder lijsten we deze even op:

  • Plafond schrijnwerk houdt het plaatsen van houten platen in nadat men de isolatie heeft gezet. Houten of gyproc platen zorgen ervoor dat uw kamer niet blootgesteld wordt aan de isolatiematerialen. Daarnaast zal het plafond ook makkelijker te bezetten zijn en te beschilderen.
  • Binnendeuren en ramen uit hout zijn een goede aanwinst en hebben op zich heel goede isolatiekwaliteiten, zowel thermisch als akoestisch. Daarnaast zijn deze beschikbaar in een tal van stijlen, zowel landelijk als strak en modern.
  • Parketten vloeren ogen op hun beurt heel landelijk, en zijn aangenaam om op te stappen. Deze vloeren zijn zowel ecologisch als goed isolerend. Een parket vloer is mits het werk en onderhoud een goede aanwinst en laat de waarde van uw huis stijgen.
  • Vervolgens kan u voor zowel moderne als landelijke, rechte als draaiende houten trappen bij ons terecht. U kan tegenwoordig een trap niet meer wegdenken in het huis van vandaag. Wij zorgen ervoor dat u een stijlvolle en veilige trap met leuning heeft.

En we helpen u ook bij het uittimmeren van uw dak. Het skelet van een dak is nog altijd vaak uit hout gebouwd. Hier weten we alles van om u hierbij te assisteren en zo een sterk en stevig dakskelet te hebben.

Maatwerk

We verzorgen uw maatwerk voor iedere ruimte. Het maatwerk van uw badkamers, of uw keukens, een dressing met kasten op maat, noem maar op. Deze zijn beschikbaar in laminaat, fineer, geschilderd hout,…

Maatkasten, in welke ruimte dan ook, hebben het voordeel dat u gebruik maakt van ieder hoekje en kantje. U verliest geen ruimte, en kan meer, beter en praktischer uw zaken opbergen. Deze kasten kunnen uit iedere vorm en soort hout gemaakt worden. Hierdoor zullen uw kasten bij de stijl van uw interieur passen.

Renovatie

Ten laatste zijn we ook aan te spreken voor renovatiewerken. Ons netwerk bevat vaklui van iedere stiel. Schilderwerken, metselwerken, plak-en elektriciteitswerken, sanitair,… Voor ieder aspect kennen we de juiste persoon.

Regio ' s van de activiteit




Adres
XLWOOD
Louis De Potterstraat 72
8000 Brugge, België
BTW: BE0883198163
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .