Welkom bij Wigmerelectric

Over ons


Bent u nog op zoek naar een elektricien? Wigmer Electric is de oplossing! Wij brengen al uw algemene elektriciteitswerken in orde, zowel voor nieuwbouw, renovatie als herstellingen. Vakkundigheid en zorgvuldigheid gegarandeerd!


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


  • Een nieuwe elektrische installatie: bij een nieuwe elektrische installatie zijn de elektrische aansluitingen van essentieel belang. Het is daarom ook heel belangrijk dat u op voorhand al begint met de elektrische plannen en erop let dat u genoeg elektrische aansluitingen heeft. Doet u dat niet, dan is de kans groot dat er later breekwerken moeten gebeuren als u de installatie zou willen uitbreiden. Geen zorgen, want Wigmer Electrics begeleidt u bij iedere stap zodat u er niet alleen voor staat en slechts bedachte keuzes maakt.
  • Elektriciteit vernieuwen of uitbreiden: deze vernieuwing kan zowel kleinschalig als grootschalig gebeuren. Een vernieuwing vindt plaats op het moment dat uw elektrische installatie wordt afgekeurd. Bij een uitbreiding is er dan weer sprake van de toevoeging van een stroomkring. Hiervoor moet de elektrische installatie verzwaard worden, wat via uw netbeheerder wordt geregeld.
  • Kleinere elektriciteitswerken: denkt u eerder aan nieuwe verlichting, parlofonie, een aircosysteem of herstellingen? Dan is er eerder sprake van kleinere elektriciteitswerken. Ook voor de aansluiting, bekabeling of vervanging van uw zekeringkast is het best dat u beroep doet op de vakmannen van Wigmer Electrics. Uw verzekeringskast is heel erg belangrijk, aangezien het de kern van uw elektrische installatie is.

De installatie, hernieuwing of uitbreiding van algemene elektriciteitswerken is niet altijd even evident, maar gelukkig dat de vakmannen van Wigmer Electrics op alles voorzien zijn!

Er zijn namelijk een paar belangrijke aspecten waar u en de vakmannen zeker en vast rekening mee moet houden bij het installeren, vernieuwen of uitbreiden van een elektrische installatie:

  • Sommige elektrische installaties moeten goedgekeurd worden, een essentieel element voor de veiligheid van alle inwonende personen. Een vakman neemt deze taak op zich, dus u hoeft er zelf niet voor op te draaien! Vaak is deze keuring verplicht en zeker als u van plan bent het huis te verkopen.
  • Let erop dat de elektriciteitswerken altijd voldoen aan de vereisten van het Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties (kortweg AREI). Dit is een belangrijk punt bij het uitvoeren van de werken, want zo bent u verzekerd van een veilige installatie. Wenst u bovendien een veilige en correcte uitvoering van de werken? Reken dan zeker op de vakmannen van Wigmer Electrics!

Wilt u een nieuwe elektrische installatie plaatsen, een bestaande installatie vernieuwen of andere elektriciteitswerken laten uitvoeren? Wigmer Electrics staat voor u klaar. Kies voor een erkend elektricien en verzeker uzelf van een correcte uitvoering en een uitstekende service. Via onze website kan u meteen een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen, zodat u meteen in gang kan schieten.

 

 

 

Regio ' s van de activiteit




Adres
Wigmerelectric
Leenstraat 69
9890 Gavere, België
BTW: BE0673702810
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .