Specialisten in Waterverzachter actief in provincie Vlaams Brabant

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Waterverzachter in regio Vlaams Brabant

Waterverzachter voor een woning in Rotselaar
 Rotselaar (Vlaams Brabant)

Na 2 jaar merk ik al duidelijk sporen van kalk op mijn kranen en zou ik dat graag willen oplossen met een waterverzachter. Ik zoek een installateur in de regio Rotselaar.

Waterverzachter voor een woning in Kessel-Lo
 Kessel-Lo (Vlaams Brabant)

Ik zoek een offerte voor het plaatsen van een nieuwe waterverzachter. de waterleidingen zijn vernieuwd en de watermeter staat in de kelder. Verbruik naar drie mensen.

Nieuwe waterverzachter te Langdorp
 Langdorp (Vlaams Brabant)

Ik wil offertes voor de installatie van een nieuwe waterverzachter. Het gezin telt 3 personen en wij hebben de combinatie van regenwater en leidingswater. Qua type waterverzachter heb ik geen voorkeur en laat ik me dus graag adviseren.

Ontkalker plaatsen in de nieuwbouw
 Keerbergen (Vlaams Brabant)

Beste, Wij zijn momenteel aan het bouwen in keerbergen en ik had graag een ontkalker geplaatst in de nieuwbouw deze is pas toegankelijk vanaf volgend jaar dus is onmogelijk om nu ter plaatse te komen dit is voor 4 personen mogelijks 5

Waterverzachter voor een huis in Aarschot
 Aarschot (Vlaams Brabant)

We zoeken een waterverzachter voor een gezin van 2 personen met een gemiddeld verbruik van 60 m³ / jaar. De waterverzachter kan in de kelder geplaatst worden waar waterleiding binnen komt. Er is wel geen voorziening voor de waterafvoer.