Specialisten in Waterverzachter actief in provincie Antwerpen

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Waterverzachter in regio Antwerpen

Waterverzachter plaatsen in een woning in Kalmthout
 Kalmthout (Antwerpen)

Ik heb veel last van kalk in mijn huis en het zorgt ervoor dat mijn apparaten snel verslijten en mijn vaat altijd vuil ziet. Ik wou graag eens zien of het de moeite is om een waterverzachter aan te schaffen.

Waterverzachter voor een nieuwbouw in Herentals
 Herentals (Antwerpen)

Ik wens offertes voor een waterverzachter in een woning met twee inwoners. Dit is voor een nieuwbouw in de afwerkingsfase. De watermeter staat in de berging op het gelijkvloers.

Waterverzachter in appartementsgebouw in Antwerpen
 Antwerpen (Antwerpen)

We zoeken offertes voor een waterverzachter. Dit is voor een appartementsgebouw met een gemeenschappelijke watermeter voor 8 appartement. De gezamenlijke watermeter bevindt zich in de kelder. Het gebouw zelf stamt uit de jaren 60.

Waterverzachter installeren in de kelder | Brasschaat
 Brasschaat (Antwerpen)

We willen een waterverzachter installeren in kelder om de kalkaanslag tegen te gaan. Er is al een aansluiting voor het water. Elektriciteit en afvoer moeten nog gelegd worden. Kan de afvoer naar boven lopen? Vermits hij in de kelder zou moeten komen. Het project voor 2020 of 2021. Is voor 4 personen. Alhoewel 1 van de kinderen doucht voor 2. Is er een verschil tussen waterontharder en waterontkalker?

Waterverzachter voor een huis in Kapellen
 Kapellen (Antwerpen)

Dit is voor 5 mensen in een woning met 2 badkamers. De watermeter staat in een aparte garage. Het huis is van de jaren 60 en heeft nog de originele waterleidingen.