Vloerwerken

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Realiseer uw droomvloer met de juiste vloerspecialist

Voor uw vloeren heeft u tal van mogelijkheden. Tegels in de badkamer, natuursteen in de gang, parket in de huiskamer, graniet in de keuken, laminaat in de kamers, blauwe hardsteen op het terras, ... Vind hier de juiste vloerspecialist in uw buurt.

Brede keuze aan materialen
U kiest de vloer die het best bij uw huis en uw stijl past. Natuursteen, laminaat, parket, gepolierde beton, ... alles is mogelijk!

Professioneel advies
Onze vloerspecialisten beantwoorden al uw vragen en geven u deskundig advies. Zo maakt u de beste keuze.

Snel en kwalitatief
Een vloerspecialist werkt efficiënt en zorgt voor een kwalitatieve afwerking. Een prachtig resultaat is gegarandeerd!
Snel naar: Soorten vloeren | Prijs vloerwerken


Hoe herkent u een goede vloerder?


dakwerken: duurzaam en financieel aantrekkelijk


Ervaring & vakkennis 

Een vloer leggen is specialistenwerk. Zoek dus een vloerder die al jaren in het vak zit, maar ook mee is met de nieuwste trends en technieken. Bij Bobex bent u zeker dat alle vloerders in ons netwerk gerespecteerde vakmannen zijn.

Onberispelijke reputatie
De vloer is letterlijk de basis van de afwerking. Een vloerder moet dus oog voor detail hebben. Ken je geen specialist in vloerwerken? Neem gerust de beoordelingen van uw voorgangers door en vind de beste vloerder in uw regio

Goede prijs-kwaliteit
Uiteraard is uw doel een prachtig afgewerkte vloer, maar dat moet liefst ook aan een scherpe prijs gebeuren. Vergelijk daarom de prijzen van onze specialisten in vloerwerken en kies het beste voorstel voor uw vloer!

Soorten vloeren


Soorten dakwerken


1. Parket
2. Laminaat
3. Tegels
4. Gietvloeren
5. Linoleum
6. Tapijt
7. Vinyl
8. Kurk

Parket

Niets straalt meer warmte uit dan een echte houten of parketvloer. Bovendien beschikt u over heel wat keuzemogelijkheden, zoals:

  • Houtsoort: kies de houtsoort in functie van de stijl van uw interieur.
  • Motief: naast een traditioneel motief kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een visgraatmotief om uw vloer dat tikkeltje extra te geven.
  • Kleur: Nood aan afwisseling? Uw parket kunt u naturel houden, maar ook opschuren en in een andere kleur (laten) lakken.

Parket leggen vergt wel het nodige vakmanschap, dus kies voor een specialist!

Laminaat

Momenteel één van de populairste vloertypes. Laminaat is betaalbaar, terwijl het bijna even kwalitatief is als een houten vloer. U kunt laminaat vrij eenvoudig zelf plaatsen en het is makkelijk te onderhouden. Maar qua charme en karakter kan het vaak niet tippen aan een parketvloer. 

Tegels

Natuursteen, keramisch of kunstof? Tegels zijn altijd een goede keuze. Voor elke interieur bestaat er een tegel. Ze zijn krasbestendig en heel erg makkelijk te onderhouden. Wie voor tegels kiest, zal zich zijn keuze zeker niet beklagen.

Gietvloeren

Gietvloeren zoals epoxyvloeren worden - u raadt het nooit - gegoten. Ze zien er koel en strak uit, waardoor ze uitstekend uit de verf komen in een modern interieur. Omdat er met kunststof gewerkt wordt, bent u volledig vrij in de keuze van kleur en/of patroon.

Linoleum

Linoleum en marmoleum zijn duurzame, natuurlijke vloeren die uit houtmeel, hars, jute, lijnolie en kalksteen bestaan. Ze zijn sterk, comfortabel en in verschillende kleuren en patronen verkrijgbaar. Bovendien is linoleum antistatisch, waardoor ze erg makkelijk stofvrij te houden zijn.

Tapijt

Wie aan tapijt denkt, denkt aan warmte, comfort en geborgenheid. De mogelijkheden met tapijt zijn enorm: de kleur, de motieven, tapijtrollen of -tegels, tapjit uit wol of synthetisch tapijt, ... De grote voordelen van tapijt zijn de warmte - nooit meer koude voeten! - en het geluidsdempend karakter. Tapijt is helaas niet onderhoudsvriendelijk en ook voor mensen met allergieën is het niet aangewezen.

Vinyl

We hebben het hier over alle gladde kunststof vloeren die op een rol geleverd worden. U kunt ze in hout- of tegelpatroon kopen, maar er zijn ook heel wat andere kleuren en patronen mogelijk. Vinyl wordt vaak gekozen, omdat het goedkoop en makkelijk te onderhouden is.

Kurk

Kurk geeft uw interieur een authentieke en warme sfeer. Kurkvloeren trekken geen stof aan (antistatisch) en zijn vochtbestendig, waardoor ze ideaal voor keuken of badkamer zijn. Nadeel is wel de hoge kostprijs en het risico op verkleuren in de zon.

VRAAG GRATIS OFFERTES AAN

Dakwerken offertes

Bent u op zoek naar een specialist in vloerwerken? Wij brengen u in contact met de beste vloerders in uw regio.

Vergelijk gratis en vrijblijvend hun offertes en bespaar tot 30%!

Vergelijk en bespaarPrijs vloerwerken

Richtprijzen voor vloerwerken

Op voorhand bepalen hoeveel een vloer zal kosten, is bijna onbegonnen werk. Alles hangt af van het soort vloerbekleding en het uurtarief van de vloerder. De onderstaande prijzen dienen vooral als richtlijn. Ze zijn steeds inclusief levering en plaatsing, maar exclusief btw.

Soort vloer Gemiddelde prijs per m² (incl. levering en plaatsing)
Parket € 120 - € 200
Laminaat € 40 - € 60
Tegels € 60 - € 180
Gietvloeren € 55 - € 110
Linoleum € 50
Tapijt € 20 - € 70 
Vinyl € 40
Kurk € 75


Wilt u een gedetailleerde offerte voor een nieuwe vloer? Plaats een aanvraag en wij brengen u in contact met enkele vloerders uit uw regio.