Welkom bij VERANDA LOOK

Over ons


Bij Veranda Look uit Diest kan u terecht voor allerhande veranda’s. Samen met u ontwerpen we het model van uw dromen. Qua materiaal heeft u de keuze tussen hout, PVC en aluminium. De ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos. 

Gaat u voor een leefveranda of een pergola? Of bent u eerder op zoek naar een zwembad- of terrasoverkapping? Ook een orangerie is mogelijk. Veranda Look plaatst zelfs afdaken en luifels! Indien gewenst, nemen we ook uw ramen en deuren voor onze rekening.

Wilt u uw tuin een nieuwe look aanmeten met een pergola of terrasoverkapping? Of breidt u liever uw woning uit met een veranda of orangerie? Onze ervaren vakmensen helpen u graag door advies te geven en de beste resultaten af te leveren. Bij Veranda Look werken we alles gedetailleerd af en hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van uw project./p>

We maken veranda’s en pergola’s op maat van uw woning. U kan zelf beslissen voor welk design u kiest, welk materiaal en welke kleur. We bespreken met u alle opties. U kan bij ons terecht voor volledige transformaties van A tot Z. We regelen eventuele afbraakwerken en werken alles correct en proper af.

Zou u graag uw droomveranda realiseren? Aarzel niet om ons te contacteren en vraag gerust een offerte aan.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Bij Veranda Look zijn we gespecialiseerd in veranda’s, pergola’s, terrasoverkappingen, orangeries, en zelfs ramen en deuren. We realiseren met passie en vakkennis uw droomprojecten om uw tuin en woning af te werken in stijl.

Ons team bestaat uit vakmensen met ervaring en kennis van zaken. We pakken alles zorgvuldig aan en werken het vervolgens nauwkeurig af. We werken met verschillende materialen, zoals PVC, aluminium of hout. Onze vakmensen zijn op de hoogte van nieuwe technieken en kennen de materialen goed. De stevige materialen zijn duurzaam en goed te onderhouden, zo kan u lang genieten van uw nieuwe tuin of veranda.

  • Voor we eraan beginnen, bespreken we tot in detail wat u wenst van uw nieuwe veranda, pergola of zwembadoverkapping.
  • Ook als u meerdere projecten wil laten uitvoeren, zoals een bijkomende renovatie van uw ramen en deuren, kan u bij ons terecht. We overlopen de werken die moeten gebeuren en bekijken de prijsberekening. 

Bij Veranda Look bent u aan het juiste adres voor uw droomveranda, nieuwe pergola en overkappingen. Heeft u plannen om uw woning uit te breiden of heeft u interesse in een comfortabele extra voor in de tuin? Contacteer ons en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Regio ' s van de activiteit




Adres
VERANDA LOOK
Halensebaan 49D2
3290 Diest, België
BTW: 0460653015
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .